nappy Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 Szukam czegoś w przedziale ~500zł, ekonomicznego, z dostępnością zamienników. Szczerze nie znam się na drukarkach kompletnie, więc będę wdzięczny za jakiekolwiek porady. I jeszcze odnośnie w/w drukarki (CLP-315), są do niej dostępne zamienniki i chipy, tylko 'z czym to się je'? Skomplikowana operacja? Gdyby ktoś miał jakieś linki to dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paranoik123 Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Jeżeli wiesz, że chesz stosować zamienniki, to odradzam ci epsony - często mają problem z nieoryginalnymi tonerami. Jeżeli chodzi o producenta to polecam ci HP - sam działam na takiej (już baaardzo wiekowej) i nie mam żadnych problemów. Dostępność zamienników sprawdzisz sobie w sieci. Np. na sklep.doktortusz.pl - w sumie miejsce gdzie sam się zaopatruję i jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Chyba kolejny kolega chce dostac BANA za reklame w firmy.... Jeśli patrzysz na eksploatacje to NIBY ten samsung wychodzi tanio... Wiadomo "bomby" sa tanie ale drukarka długo mysli zanim wydrukuje kolorowa strone do tego ostrosc wydruku nie jest rewelacyjna. Beben robi 8000kolor/24000czarny stron pozniej 500zł nowy : Beben obrazowy Do domu to zanim sie wydrukuje tyle to szybciej sie drukarke wywali ze starosci chyba ze ktos drukuje e-booki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Może Oki C5400 N działałem na czymś podobnym w firmie rodziców i muszę powiedzieć że zacna. Dość długo się nagrzewa i robi to super głośno ale nadrabia ostrym i wyraźnym wydrukiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...