szczepan Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 Mam dziwny problem z tą drukarką.Używałem już różnego papieru ale pobiera mi do druku tylko papier jak jest odwrócony tzw. nie stroną błyszczącą tylko tą chropowatą ( nie błyszczącą).Drukuje tylko na tej chropowatej stronie a jak odwróce papier na strone błyszczącą to robi się zator.Dodam że wcześniej działała bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papillon86 Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Mam dokładnie ten sam problem na dcp 357c, troszkę pomaga włożenie większej ilości papieru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Mi też (357) raz na ~5 razy uda się wydrukować zdjęcie, wkładać większej ilości nie próbowałem. Jak wyglądają zdjęcia na chropowatej stronie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...