kalkrzy Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Witam Używam od niedawna pakietu Office XP.Poprzednio używałem Office 2000. I wszystkie ustawienia,potrafiłem zapisać. 1.Natomiast w xp interesuje mnie w jakim pliku przechowuje dni wolne,by móc go modyfikować 2.W jaki sposób zapisać wszystkie ustawienia by po nowwej instalacji móc powrócić do poprzednich ustawień,kont,książki adresowej,regół wiadomości. Będe wdzięczny za podpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Cytat 2.W jaki sposób zapisać wszystkie ustawienia by po nowwej instalacji móc powrócić do poprzednich ustawień,kont,książki adresowej,regół wiadomości. Będe wdzięczny za podpowiedzi. w ostateczności można skopiowac cały folder gdzie office xp był zainstalowany i folder program filescommon filesmicrosoft shared, ale może ktoś ma lepszy pomysł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astari Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Jerzeli uzywasz win xp to: "wszystkie programy"|"akcesoria"|"Narzedzia systemowe"|"kreator transferu plikow i ustawien" - ten programik powinien pomoc, w przypadku kiedy nowy system nie jest nagrywany na poprzedni(na te sama partycje) tworzy on kopie wszystkich plikow "ustawien" (office xp najprawdopodobniej tez.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...