Sound3D Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 Witam, mam zestaw LiveBox TP, system XP, podłączam wszystko i kabel Ethernet. W połączeniach sieciowych mam połączenie lokalne ale jest ono wyłączone i nie idzie go włączyć, pojawia się komunikat "Połączenie nie powiodło się" - jakieś pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 1. Masz zły kabel/uszkodzony - poczytaj, czy ma być prosty, czy krosowany. 2. Przecież livebox ma podłączenie na USB jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek23 Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Ja stawiałbym na zły lub uszkodzony kabel. Dobrze skonfigurowałeś liveboxa? Może przywróć ustawienia domyslne i spróbuj skonfigurować jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...