Hawk Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Phone Co wy na to :?: 8) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 wyglada jak jakis granat czy cuś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 looks a bit low tech .. more like a walkie talkie. dobrze to powiedzial :D Przynajmniej takiego telefonu nie ukradna, bo wezma za zabawke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Bez sensu...... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Czy na taki telefon trzeba miec zezwolenie? Przeciez tym można zabić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 aaaaa ;DDD jaki LOL woogole jak pierwszy raz na to spojrzalem to myslalem ze samsung wypuscil golarke ze zintegrowanym kalkulatorem ;-)))) bosh co za pokemon ;D - hand-granat postrach dresow :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 szpanerski :wink: ja tesh chce takiego... ciekawe czy jeszcze nas ogoli, ugotuje nam obiad i umyje sie za nas :wink: ale w sumie fajny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Hehehe... czyżby koniec ery miniaturyzacji i teraz telefony zaczną ruskie czołgi przypominać? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 dobry do samoobrony w metrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 LOL normalnie czego to już ludzie nie wymyślą. :lol: Ja cieszę się ze swojej Nokii 8110 z pierwszej części MaTRiXa, też cała czarna :D :D zajebista jest ta klapka odsuwana :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 rotfl......ja juz ktos wsopomnial.....wyglada toto, jak golarka :)rotfl......ja juz ktos wsopomnial.....wyglada toto, jak golarka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Ale przynajmniej filmy mozna poogladac :P np. Matrixa podczas golenia!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 ja tez mam banana :) zainwestowalem 60zl i mysle, ze warto bylo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Hehehe, golarka... Raczej szoker ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 aaaaa ;DDD jaki LOL woogole jak pierwszy raz na to spojrzalem to myslalem ze samsung wypuscil golarke ze zintegrowanym kalkulatorem ;-)))) bosh co za pokemon ;D - hand-granat postrach dresow :-D:lol: :lol: stary zatrudnij sie w szajsungu jako koordynator projektow :lol: jeszcze pare takich telefonow i zaden dres nieodwazy sie ukrasc ci telefonu :P :lol: (mi to wyglada na paralizator :lol:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 kiedy ten phon bedzie w polsce :D daje 5 zeta :P nokia 9210i do obrony sie nie nadaje :P ale ten jest w sam raz :P jeszcze moze ma wysowana sztywna antenke z ostra koncowka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 A mi sie tam podoba :P Lepszy od mojej wysluzonej 3210 :P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 szczerze mowiac - niezbyt mi sie podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...