sia87sia Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 (edytowane) Witam mam wielką prośbe o rade. Na początku miałem zamiar kupic tego lg za 515 zł ale dzisiaj jak byłem w sklepie wpadła mi w oko iiyama za 650 zł a sprzedawca strasznie mi ją wychwalał i mówił ze jest rewelacyjna cena na nią a ja na lcd kompletnie się nie znam moja wiedza staneła na crt 17 i tutaj prosze o informacje czym nalezy się kierowac przy kupnie monitora lcd obecnie. Który z 2 modeli wymienionych jest lepszy ? markowo wydaje mi sie ze iiyama. Miał ktoś wyżej wymienione modele? A może ktoś poleca jakieś inne modele od 500-700 zł w porywach do 800 zł Osobiscie bardziej podoba mi się iiyama ProLite E2208HDS warto w nią zainwestować? http://www.iiyama.com/pl_PL/Product/catego...ct/158#showtab1 I na koniec takie małe pytanie, czy ja tą iiyama bez problemu podłacze do kompa 6 letniego ? i czy ja pociągnie? karta grafiki to RADEON 9600 PRO Family 768 mb ram kolcek AMD atlhon 1.83 GHz Bardzo prosze o pomoc aaa mi komp głównie służy do filmów muzy i internetu. Edytowane 6 Listopada 2009 przez sia87sia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sia87sia Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 (edytowane) ponawiam prośbe o pomoc "a nawet bardzo proszę" na 70% będe brał iiyama ProLite E2208HDS warto? Na chwile obecną LG W2234S-BN nawepno wypada z gry a wszedł lg w 2261 vp-pf jest na promocji w sferis za 729 zł i ma całkiem dobre parametry oraz możliwośc ustawienia formatu obrazu 4:3 przydatne ?(oraz hdmi) i tak samo sprzedawca go wychwalał więc który teraz wybrac z tych modeli: http://www.iiyama.com/pl_PL/Product/catego...ct/165#showtab2 http://pl.lge.com/prodmodeldetail.do?catMo...=LCD+W2261VP-PF lg 2261 vp-pf czy iiyama ProLite E2208HDS ? który wybór bedzie lepszy ? Edytowane 8 Listopada 2009 przez sia87sia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 niestety nie mogę pomóc w wyborze, bo sam ma problem, ale sam patrzyłem na tą Iiyamę i wczoraj widziałem ten model 2208 w Media Markt za 599 tylko nie wiem czy to był ten model HDSV-1 (bez DVI) czy 2 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DollarMan Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 (edytowane) Sam osobiście wybrałbym iiyame. Oba monitory mają bardzo podobne parametry jednak iiyama ma 0,5" więcej A tak poza tym iiyama to już jest "wyższa klasa" od LG. Jednak oprócz tej połówki cala to niczym się nie różnią, więc nie ma "wygranego". Bierz to co ci lepiej przypadło do gustu ;) Edytowane 10 Listopada 2009 przez DollarMan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 A tak poza tym iiyama to już jest "wyższa klasa" od LG.Niby pod jakim wzgl. ? Ma przynajmniej 8 bit matrycę ? ... nie! ... ma badziewną 6 bitową niskiej klasy matrycę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...