nnn2007 Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Jak poprawnie zainstalować sterowniki tunera TV Leadtek Winfast TV2000 XP Expert pod Windows7 ? Sterowniki ze strony producenta nie działają (te z 23 października), a na google brak rozwiązania tego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorer Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 A masz wersję 32 czy 64 bity ? Ja na Windows 7Prof x64 używam sterowników ze strony producenta i wszystko działa ok. Może masz jakiś mix w sterownikach i dlatego występuje problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnn2007 Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Win7 32bit, stery 32bit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadAg! Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Hmm. Mam te sama karte tylko ze pod W7 64 bit, najwowsze stery ze strony producenta i wszystko smiga elegancko. Sprobuj starsze dla Visty moze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorer Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Albo spróbuj użyć sterowników polecanych tu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Leadtek mnie rozwalil totalnie - do starocia jakim jest Expert napisali nowiutkie stery pod 7, a tymczasem do znacznie nowszego DTV2000H, czyli hybrydy sterow nie ma bo i po co skoro mamy pod 7 nowy tuner to jest DTV2000HPlus. Genialne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadAg! Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 Miedzy DTV2000H i H Plus nie ma zadnej roznicy poza tym ze wersja plus ma dodatkowy kabelek do karty dzwiekowej. Stery sa identyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...