mongothealien Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 mieliście kiedys taki kawałek, który nie dawał wam spokoju??? stary jestem i myslałem, że takie rzeczy juz mnie nie jarają... aż do czasu kiedy na mtv znalazłem TO !!! słucham ich kawałku ( bring me to life ) non stop - nie mówcie mi, że to nienormalne bo o tym wiem. polecam na maxa - gotyk żyje !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 imho eee... moge ci walnąć coś co ożywia a przy tym to można tylko do doła pakwoać :] heh... [jak to jest gotyk to ja jestem praktykujący chrześcijanin :] buhehehehehe...] a wogóle gotyk jest jakiś... dziwny i nielubie... poshukaj se empe3 "drowned" na kazie pishe że wykonują to limp bizkit [ ło kórwa!], godsmack,korn i pantera i to pobudza do życia! hehehe... wymiata! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 No całkiem fajna ta ich płytka Fallen jest :) Ogólnie to wszystkie kawałki mi sie podobają, ale najbardziej to chyba Going Under. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 eee no, może neo gotyk... nie znam się - zawsze słuchałem HC ale jakoś ten kawałek mnie rozkłada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 No całkiem fajna ta ich płytka Fallen jest :) Ogólnie to wszystkie kawałki mi sie podobają, ale najbardziej to chyba Going Under.Zespół jest ZAJEBISTYYYYYY !!!!!!!!!!!!!!!!! 8O 8O 8O A co do "Going Under" - Fajne połączenie głosu paniusi z gitarą 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 A co do "Going Under" - Fajne połączenie głosu paniusi z gitarą 8)Jak chcesz to cos podobnego to posluchaj Nightwish albo Theatre of Tragedy (troche gorsze). Niech ktos jeszcze wymieni jakis wykonawcow tego typu muzy plis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Mam Nightwish'a :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 co do THEATRE OF TRAGEDY polecam utwor VENUS na plycie AEGIS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 tego typu to: Tristania Sirenia ps. Nightwish wymiata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedah Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Podobny klimacik do wczesniej wymienionych prezentuje takze THE GATHERING, ktory goraca polecam :). A co do samego Evanescence i tego teledysku, to takze zwrocil moja uwage. Jakos mam slabosc do kobiecych wokali :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Jak chcesz to cos podobnego to posluchaj Nightwish albo Theatre of Tragedy (troche gorsze). Niech ktos jeszcze wymieni jakis wykonawcow tego typu muzy plis. sprawdz sobie after forever "decipher" "prison of desire" lacuna coil oratory "beyond earth" even vast "outsleeping" ashes you leave "the inheritance of sin and shame" beseech "black emotions" "souls highway" "...from a bleeding heart" mozesz sprobowac tez penumbra "emanate" "the last bewitchment" ale w tym nie ma 100% kobiecego wokalu i moze sie okazac dla ciebie troche za ciezkie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Gotyk to to nie jest - za ostre, za malo subtelne i uderzajace w dusze. To wyroslo na sukcesie nu metalu i tak to nalezy odbierac. Nie zmienia to faktu, ze ciekawie graja, a i kobietka fajnie sie wydziera. Po glebszym zastanowieniu trzeba przyznac, ze cos w sobie maja... Co do kobiecego wokalu, to polecam: 1. The Gathering - niesamowite przezycie. Zacznij od plytki Mandylion i koniecznie wczytaj sie w teksty. 2. Nightwish - tez przecudne. 3. Pierwsze albumy Theatre of Tragedy (nowsze to elektronika). 4. Within Temptation, Lacuna Coil, Tristania - mozna wrzucic do jednego wora, ale tez niektore kawalki maja boskie. Czasem Therion uzywa kobiecego wokalu (glownie chorku). Z polskich to Closterkeller, Moonlight, Naamah i moze Artrosis (ale to trzeba polubic). Jest tego jeszcze cale mnostwo - polecam strone http://strefa.rockmetal.art.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Dzieki. jester rozumiem, ze to w cudzyslowach to tytuly albumow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 yep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 mieliście kiedys taki kawałek, który nie dawał wam spokoju??? stary jestem i myslałem, że takie rzeczy juz mnie nie jarają... aż do czasu kiedy na mtv znalazłem TO !!! słucham ich kawałku ( bring me to life ) non stop - nie mówcie mi, że to nienormalne bo o tym wiem. polecam na maxa - gotyk żyje !!! Miodzio poprostu Miodzio mi sie najbardziej podoba Torniqet (nie wiem jak to sie pisze :-) ) ale płyta rozwala :-) IT's A Nice One Brotha :!: :twisted: (HT) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 W takim stylu zdecydowanie wole Lacuna Coil - bo nie ma u nich nu metalowego szczekania. Tutaj jakbym slyszal Linkin Park w tle :x Ale przyznam, ze pani spiewa bardzo ladnie - prawie tak ladnie jak piekna Cristina :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 (..) Z polskich to (...) i moze Artrosis (ale to trzeba polubic). (...) :lol: tylko nie mozna na "to" patrzec :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 ja zapodał bym : sins of the beloved i haggard chociaż napewno nie będzie to evaniscence(btw. marylka fajnie śpiewa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 a nie : the sins of thy beloved ? ;) mala roznica ale jednak jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 qrde, chyba siem przeciepne na coś takiego - daje speeda jak mam doła, a HC zostawię sobie na agresję !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 No całkiem fajna ta ich płytka Fallen jest :) Ogólnie to wszystkie kawałki mi sie podobają, ale najbardziej to chyba Going Under.Zespół jest ZAJEBISTYYYYYY !!!!!!!!!!!!!!!!! 8O 8O 8O A co do "Going Under" - Fajne połączenie głosu paniusi z gitarą 8) paniusie z gitara to polecam jak zwykle i do znudzenia LACUNA COIL z cristina scabbia na wokalu to dopiero rozwala..... :P albo polski delight Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 :shock: Extra piosnka :D qrcze musze sobie sciagnąc płytkę. A słyszeliście Alien Ant farm - summer, też fajne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 a AAf dalej walą covery m.jacksona??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 fajny ten twoj wynalazek mongothealien - zespol spox juz mam kilka kawalkow mozna sie niezle wkrecic ja bym gatunek na doom metal albo atmospheric metal okreslil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 ja bym gatunek na doom metal albo atmospheric metal okreslil Dodaj przed tymi gatunkami skladnik nu i wyjdzie wlasciwe okreslenie muzy Evanescence ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Właśnie obejrzałem ten teledysk na Viva i już go mam na dysku, a płyta mi się ściąga. Bring Me To Life słucham na okrągło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 opamietajcie sie...jak mozna jarac sie takim kiczem... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Zawsze bylem maniakiem techno, (dj rush, luke slayter), w klimaty muzy gitarowej wciagnela mnie Metallica, ostatnio w oko zcy tam w ucho, wpadł mi Nightwish, wypasione utworki, jak ktos jest wrazliwy na dobra muze to az ciarki przechodzą, polecam :) najlepiej sciągnąc z kazy ale w akosci powyzej 128kbs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 opamietajcie sie...jak mozna jarac sie takim kiczem... :twisted:Przemilcze to :evil: Bring me to life jest zajebiste ciagle tego slucham, reszty tez :wink: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Bring Me To Life wymiata. Ostatnio na okraglo tego slucham (razem z piosenka "Chryzantemy Zlociste" zespolu Kury :lol: :lol: :wink: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...