zavader Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Szukamdobrej, niedrogiej (do 450 zł) plytki pod athlona 1700+, na przyszlosc az do 2200 lub wiecej. mam 2xDDR 333, Samsunga, wiec beda sie dobrze krecic:) Myslalem o Gigabyte GA-7VA, ale moze jakas lepsza propozycja? Z GORY DZiEKS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 szukaj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Cokolwiek na Nforce2. Najlepiej Abita jezeli dostaniesza za ta cene. A tak pozatym to na samej gorze stronki ze sprzetem masz przyklejone temety z chyba dobrymi plytami na NF2 (oprocz ECS'a) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogi Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 ja niedawno tez szukalem, 2 kwocie ok. 500PLN mozesz miec epoxa, asusa deluxa... ja kupilem chaintecha 7njs Zenitha przynajmniej wiem, ze mam prawdziwy RAID (a nie jakas namiastke niedzialającą jak to sie zdarza w pewnej innej plycie glownej) i plytki nie bede musial wymieniac przez przynamniej 2-3 latka, bo to co powinna miec to ma :D ....gdyby jeszcze tam byl SoundStorm...ale i tak nie ma co gadac, to co jest jest i tak git :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 szukaj na forum jest o tym od hu.. BTW jako żeś jest new to najlepiej epox 8rda(bezplusa) do wyboru masz jeszcze MSI K7N2-L i SOLTEK SL-FRN2-L ceny tych mobo nie przekraczaja 450 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 było było było było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Chce wybrac miedzy wlasnie EPOX'em (8RDA) a Gigabyte GA-7VAX? Co lepsze nForce chyba prawda? CHodzi o krecenie wiec ile wytrzyma? Obie kosztuja w miare nieduzo (430zł) wiec co lepsze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 no pewnie ze epox co za pytanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 do krecenia epox, ale ten gigabyte jest spoko i co najwazniejsze super stabilny :). krecic tez na nim mozna ale nie tak bardzo jak na nf2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...