tomasir Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Szukam sklepu gdzie kupię ą klawiaturkę: http://allegro.pl/show_item.php?item=12990179 i do tego mysz: I myszy np.: Wireless IntelliMouse Explorer Wireless Optical Mouse Blue Jak ktoś coś z tego ma to niech rzuci wrażeniami, bo wydawaćkasę na próżno nie jest trudno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Hehe no i znalazles? Ja szukam sklepu w Krakowie gdzie dostane Microsoft Wheel Mouse Optical Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Właśnie, w Krakowie nie ma żadnego dobrego sklepu gdzie można kupić wentylki, coolerki, bety do modófff, itp. Zakładamy sklep?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Właśnie, w Krakowie nie ma żadnego dobrego sklepu gdzie można kupić wentylki, coolerki, bety do modófff, itp. Zakładamy sklep?? :DW sumie nie wiem czy z samego tego sprzętu byś się utrzymał... A co do myszy to z radością używam teraz mx700... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Właśnie, w Krakowie nie ma żadnego dobrego sklepu gdzie można kupić wentylki, coolerki, bety do modófff, itp. Zakładamy sklep?? :DW sumie nie wiem czy z samego tego sprzętu byś się utrzymał... A co do myszy to z radością używam teraz mx700... Taaa, też fakt :( Ale można by mieć przy okazji sklep netowy :D Ja marze o mx500, ale jednak wydać taką kase za myche(240zł). Może przywiezie mi ją kumpel ojca z USA - tam kosztuje koło 150zł do przyjęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Taaa, też fakt :( Ale można by mieć przy okazji sklep netowy :D Ja marze o mx500, ale jednak wydać taką kase za myche(240zł). Może przywiezie mi ją kumpel ojca z USA - tam kosztuje koło 150zł do przyjęcia.Poszukaj dobrze na allegro... Ja poczekałem jak koleś z allegro który jest z krakowa zakończy aukcję tego mx700 za 259 bez powodzenia. Zaproponowałem 230 pln (myślałem że bedzie się targował a on się zgodził :lol: :lol: :lol: ). Mysz ma 3 miechy,9 gwarancji w Krakowie i niecałe 5 lat u logitecha!). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Poszukaj dobrze na allegro... Ja poczekałem jak koleś z allegro który jest z krakowa zakończy aukcję tego mx700 za 259 bez powodzenia. Zaproponowałem 230 pln (myślałem że bedzie się targował a on się zgodził :lol: :lol: :lol: ). Mysz ma 3 miechy,9 gwarancji w Krakowie i niecałe 5 lat u logitecha!). Czyli jednak cuda się zdarzają :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Deja vu mam chyba? Pinki, czy nie dopisywałem się do Twojego tematu o myszcze z tą klawiaturą? Nevermind. Tomasir, kumpel mi mówił że w ten weekend widział na giełdzie (Bronowice) kolesi z tą klawiaturą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Deja vu mam chyba? Pinki, czy nie dopisywałem się do Twojego tematu o myszcze z tą klawiaturą? Nevermind. Tomasir, kumpel mi mówił że w ten weekend widział na giełdzie (Bronowice) kolesi z tą klawiaturą. A co do klawiatury to już kupiłem (na dniach ma być w domu). Starszy model - naturala - ale stwierdziłem że nie warto łacić 50 pln za same "multimedia". A dałem za mało używaną razem z wysyłką 48 pln, więc cena jak najbardziej w porządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Kupiłeś tą z allegro? Mnie po głowie chodzi taka yakuma z toughpadem (tp na comie) za niecałe 90zł- widziałem taką klawerkę (tylko bez tp) pod marką "thrust" i bardzo fajna jest. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14278313 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Właśnie, apropos klawierek, to możecie coś polecić do 100?? Nie musi być jakiś bajerów, nie musi być radiowa, byle była podpórka na nadgarstki i SOLIDNE WYKONANIE (BTC odpada - mam taką i to największy błąd życia - sterowniki do dodatkowych klawiszy są spieprzone, klawiatura wariuje jak się wciśnie 3 przyciscki koło siebie - no comment) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Właśnie, w Krakowie nie ma żadnego dobrego sklepu gdzie można kupić wentylki, coolerki, bety do modófff, itp. Zakładamy sklep?? :DW sumie nie wiem czy z samego tego sprzętu byś się utrzymał... A co do myszy to z radością używam teraz mx700... Taaa, też fakt :( Ale można by mieć przy okazji sklep netowy :D Ja marze o mx500, ale jednak wydać taką kase za myche(240zł). Może przywiezie mi ją kumpel ojca z USA - tam kosztuje koło 150zł do przyjęcia. Taa, w Krakowie jest cienko ze sklepami komputerowymi - pamiętam ile się się zawsze musiałem naszukać, jak chciałem konkretny model. Ale jest kilka sklepów, a zawsze można coś zamówić w sklepie - np. jeżeli jakaś hurtownia ma to co chcesz, a sklep ma z nią umowę. Co do myszy - mam tą: http://sklep.benchmark.pl/pelny_1942.html i jestem zadowolony - tylko, że ja dałem 200zł za nową, ale do tego 4x akumulatorki z ładowarką 150zł czyli w sumie sporo, ale nie martwię się o brak prądu :wink: aha - nie uświadczyłem żadnych opóźnień... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Qrde, zawsze mnie to wkurzało. W Krakowie znaleźć np. Radka by Herakles lub Szafir to trudność. Nie mówiąc już o takich rarytasach jak pamięci OCZ lub do niedawna nawet TwinMOS. A jak już coś jest to jakieś cienkie :( (np. jak kupowałem pamiątki to Kingston'a były tylko 266 mimo, że już dawno 400 w necie były :( dobrze że istnieją sklepy netowe). Właśnie. Największe jaja są chyba z coolerkami. Jak mi ktoś znajdzie Volcano lub Igloo, to gratuluje :D a na giełdzie też wieś :( nie mogłem znaleźć nawet radiatorków na pamięci :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 ... Radka by Herakles... Chyba ci się mity pomyliły ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 ... Radka by Herakles... Chyba ci się mity pomyliły ;) Saphire = Szafir, to czemu Hercules nie ba być Herakles?? :D Tak samo mówię o winku o takiej nazwie :D Właśnie, jesteś z ekipy OCMaster.com, czy tylko masz takiego avatara?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 a jak myślisz ;) - kliknij na www u mnie to sie przekonasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Właśnie, apropos klawierek, to możecie coś polecić do 100?? Nie musi być jakiś bajerów, nie musi być radiowa, byle była podpórka na nadgarstki i SOLIDNE WYKONANIE (BTC odpada - mam taką i to największy błąd życia - sterowniki do dodatkowych klawiszy są spieprzone, klawiatura wariuje jak się wciśnie 3 przyciscki koło siebie - no comment)No więc mogę napisać Ci o tej co kupiłem: Prezentuje się tak: http://allegro.pl/show_item.php?item=14440754 Klawiatura łamana, z podpórkami pod nadgarski. Bez klawiszy multimedialnych. Przewodowa. Bardzo wygodnie ręce leża i co dla wielu ma duże znaczenie - klawisze cichutko chodzą... Do kawiatury dają przelotkę z ps na usb A co do mojej sztuki. Wygląda jak nówka. Więc cena 41 pln + wysyłka (razem 48 pln) jest dla mnie świetna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Taa, w Krakowie jest cienko ze sklepami komputerowymi - pamiętam ile się się zawsze musiałem naszukać, jak chciałem konkretny model. Ale jest kilka sklepów, a zawsze można coś zamówić w sklepie - np. jeżeli jakaś hurtownia ma to co chcesz, a sklep ma z nią umowę. Co do myszy - mam tą: http://sklep.benchmark.pl/pelny_1942.html i jestem zadowolony - tylko, że ja dałem 200zł za nową, ale do tego 4x akumulatorki z ładowarką 150zł czyli w sumie sporo, ale nie martwię się o brak prądu :wink: aha - nie uświadczyłem żadnych opóźnień... JA właśnie w takiej sytuacji uważam iż lepiej było się pokusić o mx700, który miałbyś w podobnej cenie jak ty wydałeś na mysz i akumulatorki. A do tego akumulatorki w mx700 ładują się bardzo szybko i podładowanie przez kilka minut wystarcza na kilka h pracy. Właśnie z tego powodu kupiłem mojego mx700. Co prawda był używany ale jedynie 3 miechy, a gwrancja producenta na boxy i tak jest 5 lat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Taa, w Krakowie jest cienko ze sklepami komputerowymi - pamiętam ile się się zawsze musiałem naszukać, jak chciałem konkretny model. Ale jest kilka sklepów, a zawsze można coś zamówić w sklepie - np. jeżeli jakaś hurtownia ma to co chcesz, a sklep ma z nią umowę. Co do myszy - mam tą: http://sklep.benchmark.pl/pelny_1942.html i jestem zadowolony - tylko, że ja dałem 200zł za nową, ale do tego 4x akumulatorki z ładowarką 150zł czyli w sumie sporo, ale nie martwię się o brak prądu :wink: aha - nie uświadczyłem żadnych opóźnień... JA właśnie w takiej sytuacji uważam iż lepiej było się pokusić o mx700, który miałbyś w podobnej cenie jak ty wydałeś na mysz i akumulatorki. A do tego akumulatorki w mx700 ładują się bardzo szybko i podładowanie przez kilka minut wystarcza na kilka h pracy. Właśnie z tego powodu kupiłem mojego mx700. Co prawda był używany ale jedynie 3 miechy, a gwrancja producenta na boxy i tak jest 5 lat... Myślisz, że o tym nie wiem... Tylko że ja moją mysz kupiłem dwa lata temu (w każdym razie zaraz po tym jak się pokazała na rynku), wtedy nie było MX700 i ta była najlepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...