_bartx Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 Konkretnie - IBM T42 z napędem CD/DVD, który za ch** nie chce przeczytać żadnej płyty z windowsem XP jaką mam (oryginalny XP Home, płyty przerobione nlite). Widzi jedynie dvd od biedy, ale po skopiowaniu cd z xp na dvd nie widzi tej płyty podczas bootowania. Bootowalny pendrive wg tego poradnika nie działa - nie umie odczytać plików podczas kopiowania na dysk (zanim doszlo do 40% to chyba z 200). Wcześniej jeszcze komp działał, natomiast teraz sobie go sformatowałem z pendrive i jestem w [gluteus maximus]. Jak można temu zaradzić? Nie mam innego napędu / napędu na usb i innych takich rzeczy. Jest to raczej pilne. Jeszcze zostaje opcja, ze mogę tymczasowo zainstalować Win 7 RC, który gdzieś mam na kompie, ale wolałbym XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzyy Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 Jeśli koniecznie chcesz Win XP to LINKI klik klik2 klik3 Najprościej z pendrive wgrać Viste i 7:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...