Skocz do zawartości
Markus1

Dobra "rasowa" Obudowa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Wiem, ze to śmieszny problem ale niestety nie mogę znaleźć jakiejś "sensownej" obudowy, która pozwoli mi na przepakowanie mojego kompa i znaczne poprawienie obiegu powietrza wewnątrz budy. Niestety dotąd miałem dość starą obudowę modecom i czas na zmianę. Myślałem o czymś rasowym do 1 tys. zł ale niestety wszystkie te obudowy mają tylko czarne zaślepki (raczej nie mają maskownic, które ukrywają rzeczywisty kolor frontu napędu). Wyobraźcie sobie jak w czarnej super obudowie będzie wyglądał "jasny" napęd. Nie będę przecież kupował nowego blu-ray-a tylko z tego powodu, że nie jest czarny. Być może przeoczyłem jednak jakąś obudowę, która rozwiąże mój problem i jest nowoczesna. Doradźcie proszę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jest to jakiś pomysł natomiast obawiam się o jego realizację z 2 powodów:

1. Napęd blu-ray jest na gwarancji 2 letniej więc gdyby coś to mi jej nie uznają

2. Moje manualne zdolności w kwestii malowania są raczej mówiąc delikatnie dyskusyjne.

znalazłem obudowę która chyba załatwi mój problem:

Antec Performance One P193 lub tańsza Antec P183

PS

Właśnie dzisiaj przyszła do mnie buda Antec p183.

Ale czad! przyznam, że po prostu nowa jakość.

Na wszystko jest miejsce, a na przednim panelu wichura, wystarczy przyłożyć rękę, jest ssanie, od razu widać, że buda ma dobrą wentylację.

Polecam!

Edytowane przez Markus1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi