costly Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 Witam, zakupiłem klawiaturę sweex dual color, ale nie dostałem w opakowaniu żadnej płyty z sterownikami. I w ten sposób nie działają mi klawisze multimedialne. Jeżeli ma ktoś jakiś uniwersalny sterownik lub ster od sweex ltóry pozwoli korzystać z klawiszy multimedialnych to bardzo proszę o link, tylko taki link gdzie się da ściągnąć, bo linków ze sterami od sweexa jest kilka ale nigdzie nie da rady ściągnąć. Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costly Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Info dla potomnych ;) Ściągnąłem plik http://www.microsoft.com/downloads/thankyo...;displayLang=en i wszystko chodzi jak należy. Muszę jeszcze rozpracować żeby mi klawisze multim. działały w winampie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...