Sens Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 Witam! Kupiłem sobie kilka dni temu używanego laptopa Acer Aspire 3050 z oryginalnym systemem Vista Home Premium. Nie wiem dlaczego, ale nie moge pobrać aktualizacji do Windy i do antywirusa (Avira Free). W przypadku Visty, chciałem ściągnąć aktualizacje pod systemem, to tylko mrugał pasek postępu i nic nie szło, następnie po kliknieciu "wyłącz komputer", było napisane pobieranie 1 z 26 aktualizacji i stało... To samo było z pobraniem aktualizacji dla antyvira.. Na laptopie nie ma firewalla. O co chodzi?? Z góry dzięki za pomoc. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yake Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Co do Windowsa to trudno powiedzieć, ważne jest czy problem występuje na świeżym systemie czy używanym przez jakiś (dłuższy) czas. Nie sugeruj się problemami z aktualizacją Aviry, gdyż to akurat jest najsłabszy punkt tego programu, on lubi się od czasu do czasu nie chcieć zaktualizować nawet przez ładnych pare dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Spróbuj pobrać plik exe SP2 dla visty i zainstaluj, potrafi to rozwiązać wiele problemów z vistą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Na moim kompie i na kompie mojej dziewczyny jest ten sam problem. Jest to raczej wina po stronie serwisu Avira. Spróbuj zainstalować najnowszą wersję ze strony. Jeśli nadal nie będzie działać, to pozostaje czekać, aż to naprawią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...