Skocz do zawartości
Lisek

[OT] Gainward GeForce3 Ti/450 Golden Sample (nowy)

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.allegro.pl/showitem.php?item=6154668

Obiecuje, że to już ostatni raz... i nie bierzcie ze mnie przykładu :) Po prostu zależy mi na szybkiej sprzedaży.

Karta jest nowa (ma kilka dni) a reszta do przeczytania/obejrzenia w aukcji :)

http://pix.allegro.pl/photos/61/6154/615466/6154668

Jutro usune tego posta :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrób dział ogłoszenia i będzie po krzyku. Co chwile się jakieś pojawiają ogłoszenia, tak było by dla nich miejsce i po pierwsze wygodniej znaleźć, po drugie nie "mieszają" w hardware :) Fajna karta, ale sam taką mam, więc raczej nie wezme, ale kumplom powiem, może ktoś będzie chciał :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrób dział ogłoszenia i będzie po krzyku. Co chwile się jakieś pojawiają ogłoszenia, tak było by dla nich miejsce i po pierwsze wygodniej znaleźć, po drugie nie "mieszają" w hardware :) Fajna karta, ale sam taką mam, więc raczej nie wezme, ale kumplom powiem, może ktoś będzie chciał :P

Tylko że jeden dzien do zakonczenia aukcji :) A ja postanowiłem przejść na strone ATi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko że jeden dzien do zakonczenia aukcji :) A ja postanowiłem przejść na strone ATi :)

:) No to niewielu kumplom zdążę powiedzieć :P Ale inf po necie się szybko rozchodzi więc kto wie. Przechodzisz na jakie ATi 8500 czy może R300? :P

btw mój Gainward przez całą noc chodził tylko na radiatorze od P4 /ściągnie plików/ i się nagrzał cholernie, ale żyje :P Rano jak się zoriętowałem, że wiatrak poszedł /znaczy zapomniałem go włączyć/ i go włączyłem to taki żar buhnoł, że hej /karta w dodatku przekręcona jest/, mocny sprzęt nie poddaje się tak łatwo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak za dużo to przecież nikt nie każe kupować :) Ale miałem już 3 identyczne Gainward'y na identycznych pamiątkach i szły tak:

- pierwszy: 250/533MHz

- drugi: 233/500MHz

- trzeci: 250/550MHz

Więc niestety nie każdy ma takie możliwości :/ i trzeba mieć trochę szczęścia aby "trafić" dobrą sztukę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za dużo chcesz trochę. Znam sklep, gdzie nowa kosztuje 530 zł. I jest u mnie w Białymstoku. Ten sklep zowie się Simmtech :lol:  :lol:

Wiesz... :)

Simm sux

Ja kupiłem w MultiMediavision za 640zł. :)

To jest dystrybutor Gainwarda na Polske, i mam u nich gwarancję bezpośrednią. :)

Nie będzie się <span style="color:red;">[ciach!]</span>ia z Simmem . :)

Zresztą szef i tak bierze sprzęt bezpośrednio z .de. :D

A co do kręcenia mój chodzi 250/556 bez zmiany radiatorów i wiatraczków. :)

Cały czas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.....Simmtech Rulez! Znajdź mi inny sklep, gdzie jeszcze można sie targować i czasem rabat dostać( nawet 3% :o ). MOze to juz nie aktualne..ale jak dobrze pogadać, to zawsze ci opchną towar za tyle, żeby było najtaniej w mieście. Zajebista firma i tyle!! Pozdrawiam serwisanów z Rocha :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...