Lisek Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 http://www.allegro.pl/showitem.php?item=6154668 Obiecuje, że to już ostatni raz... i nie bierzcie ze mnie przykładu :) Po prostu zależy mi na szybkiej sprzedaży. Karta jest nowa (ma kilka dni) a reszta do przeczytania/obejrzenia w aukcji :) http://pix.allegro.pl/photos/61/6154/615466/6154668 Jutro usune tego posta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zrób dział ogłoszenia i będzie po krzyku. Co chwile się jakieś pojawiają ogłoszenia, tak było by dla nich miejsce i po pierwsze wygodniej znaleźć, po drugie nie "mieszają" w hardware :) Fajna karta, ale sam taką mam, więc raczej nie wezme, ale kumplom powiem, może ktoś będzie chciał :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zrób dział ogłoszenia i będzie po krzyku. Co chwile się jakieś pojawiają ogłoszenia, tak było by dla nich miejsce i po pierwsze wygodniej znaleźć, po drugie nie "mieszają" w hardware :) Fajna karta, ale sam taką mam, więc raczej nie wezme, ale kumplom powiem, może ktoś będzie chciał :P Tylko że jeden dzien do zakonczenia aukcji :) A ja postanowiłem przejść na strone ATi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 To nie giełda, pierwsze i ostanie ostrzeżenie a potem BAN ;) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Tylko że jeden dzien do zakonczenia aukcji :) A ja postanowiłem przejść na strone ATi :) :) No to niewielu kumplom zdążę powiedzieć :P Ale inf po necie się szybko rozchodzi więc kto wie. Przechodzisz na jakie ATi 8500 czy może R300? :P btw mój Gainward przez całą noc chodził tylko na radiatorze od P4 /ściągnie plików/ i się nagrzał cholernie, ale żyje :P Rano jak się zoriętowałem, że wiatrak poszedł /znaczy zapomniałem go włączyć/ i go włączyłem to taki żar buhnoł, że hej /karta w dodatku przekręcona jest/, mocny sprzęt nie poddaje się tak łatwo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Za dużo chcesz trochę. Znam sklep, gdzie nowa kosztuje 530 zł. I jest u mnie w Białymstoku. Ten sklep zowie się Simmtech :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeNeK Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Moge sie zamienic za mojego msi gf4 mx 460 64mb ddr vivo :D :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiAsEk Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Heh a co z Voodoo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Dobry pomysł z tym działem ogłoszenia !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Heh a co z Voodoo :P Przecież przed chwilą ci odwiozłem, nie narzekaj :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Jaka jest cena tej karty ? Allegro w mojej sieci osiedlowej nie chodzi :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 racja slayer... nawet w poniedzialek kupuje taka.. za 530,- ... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Aktualnie juz 560zl, cale 30 zl mniej niz nowa i nie podkrecana jeszcze w sklepie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 IMHO zdecydowanie za dużo !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Jak za dużo to przecież nikt nie każe kupować :) Ale miałem już 3 identyczne Gainward'y na identycznych pamiątkach i szły tak: - pierwszy: 250/533MHz - drugi: 233/500MHz - trzeci: 250/550MHz Więc niestety nie każdy ma takie możliwości :/ i trzeba mieć trochę szczęścia aby "trafić" dobrą sztukę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 1. Zdecydowanie za dużo już bym wolał kupić w sklpie nowego 2. Co tu robi ten post podobnież nie wolno z Forum robić Giełdy sprzętu ktoś o tym kiedyś pisał niech no sobie przypomnę kto :) ...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 1. Zdecydowanie za dużo już bym wolał kupić w sklpie nowego On jest nowy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Chyba Lisek pójdę za Twoim przykładem i zaraz zrobię post pt: Sprzedam Radka 8500+ Crystal ORb 550zł. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Lisek ile tpo roboty żeby założyć nowy dział giełda. Wszyscy będą zadowoleni chyba że nie chcesz robić konkurencji dla swojego sklepu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zrobić i już. Jakby coś to zrób ankiete najpierw czy robić :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Za dużo chcesz trochę. Znam sklep, gdzie nowa kosztuje 530 zł. I jest u mnie w Białymstoku. Ten sklep zowie się Simmtech :lol: :lol:Wiesz... :) Simm sux Ja kupiłem w MultiMediavision za 640zł. :) To jest dystrybutor Gainwarda na Polske, i mam u nich gwarancję bezpośrednią. :) Nie będzie się <span style="color:red;">[ciach!]</span>ia z Simmem . :) Zresztą szef i tak bierze sprzęt bezpośrednio z .de. :D A co do kręcenia mój chodzi 250/556 bez zmiany radiatorów i wiatraczków. :) Cały czas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 .....Simmtech Rulez! Znajdź mi inny sklep, gdzie jeszcze można sie targować i czasem rabat dostać( nawet 3% :o ). MOze to juz nie aktualne..ale jak dobrze pogadać, to zawsze ci opchną towar za tyle, żeby było najtaniej w mieście. Zajebista firma i tyle!! Pozdrawiam serwisanów z Rocha :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...