galver Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Jeśli to zły dział, proszę o przeniesienie. Instalowałem Sevena i z poziomu instalatora, zamiast samego instalatora użyłem konsoli do sformatowania partycji C:. Wpisałem format c: i sformatowałem... partycję D:! Nie wiem dlaczego, mniejsza z tym. Straciłem 300GB zaje*iście cennych danych - pamiątki, cenne mp3, kody, dokumenty... i całe drzewo katalogów oczywiście. Nie jestem pewny, ale konsola chyba nie zrobiła quick-formatu? A jeśli nie był to quick format, to czy jest jakaś możliwość odzyskania tych danych w warunkach domowych? |PS Nie znam się na komputerach! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Program TestDisk - opis użycia na forum i w sieci. Ewentualnie typowe programy do odzyskiwania danych. Zacznij jednak od TestDisk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galver Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 ok, narazie leci GetDataBack, jeszcze 3h. Chyba, ze moge puscic oba programy jednoczesnie? photorec - nic getdataback - nic testdisk - nic ontrack - odzyskiwanie danych już od 7000zł [jupi hura] wniosek: windows 7 ma zajebistego formatera poddaje sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakuz35 Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 EasyRecovery Proffesional ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 W moim przypadku kiedys odzyskalem dane po uzyciu ontrack easyrecovery (albo jakos tak), pelna wersja z ks eksperta. Filmy, muzyka i dokumenty zostaly odzyskane po formacie partycji na system plikow maca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Zero Assumption Recovery przywrócił mi wczoraj dane ze sformatowanego kilkakrotnie dysku, na którym był wrzucony po wszystkim jeszcze windows. Więc jest nadzieja może ;) Ew. wklep w google "nirvanowiec" i napisz do niego/nich. Nie czytałem, nie słyszałem jak działa(ją) ale odzyskują ponoć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Najlepsze, co widziałem w akcji, to "R Studio". Niestety cena dość wysoka jak na narzędzie, które użyjemy raz czy dwa razy w życiu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 r studio widziałem w akcji - wymiata ew. co już koledze podpowiedziałem via gg - pro tools media recovery,, wolny ale działa cuda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...