macialek Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Do innego działu to się chyba ni nadawało... Zastanawiam się nad zakupem zestawu CTS. Nie mam jednak bladego pojęcia o różnicach w sprzęcie umożliwiającym odbiór... Jak coś wiecie, to doradźcie, jaki tuner i konwerter wybrać... Jak znacie jakies strony z testami, to tez bede wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 http://sat-digital-tv.isp.net.pl/ ( no proxy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Do innego działu to się chyba ni nadawało... Zastanawiam się nad zakupem zestawu CTS. Nie mam jednak bladego pojęcia o różnicach w sprzęcie umożliwiającym odbiór... Jak coś wiecie, to doradźcie, jaki tuner i konwerter wybrać... Jak znacie jakies strony z testami, to tez bede wdzieczny. Najwięcej obejrzysz na platformach płatnych, ale to kosztuje. Ja bym proponował kupić jakiś komputerek za 200zł, włozyć do niego kartę Technotrend 1.3 (na allegro za 600zł) i masz tuner SAT. Do tego podłaczasz dwa konwertery i czaszę 90cm i odbierasz za darmo ok. 2000 kanałów, łącznie z całym pakietem Słoneczka, Premiere i paroma innymi pakietami. Wszystko oczywiście podłaczasz pod TV i jedziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamZ Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Polecam forumwww.esat.pl/forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Najwięcej obejrzysz na platformach płatnych, ale to kosztuje. Ja bym proponował kupić jakiś komputerek za 200zł, włozyć do niego kartę Technotrend 1.3 (na allegro za 600zł) i masz tuner SAT. Do tego podłaczasz dwa konwertery i czaszę 90cm i odbierasz za darmo ok. 2000 kanałów, łącznie z całym pakietem Słoneczka, Premiere i paroma innymi pakietami. Wszystko oczywiście podłaczasz pod TV i jedziesz.Po co sobie aż tak komplikować życie? Za około 500..600zł można kupić na giełdach elektronicznych lub okazyjnie (dużo taniej) tuner platformy c***a+, oczywiście bez ważnej karty i abonamentu. Jest wiele modeli tych tunerów, ale w grę wchodzą jedynie modele Pioneer BCT1430, BCT1530 i BCT1630, gdyż w nich można bez problemów we własnym zakresie zmienić oprogramowanie i odbierać ponad 1000 kanałów z Hotbirda i Astry, zarówno niekodowanych jak i kodowanych (tych na które dostępne są publicznie kody, m.in. nasz pakiet pol**t) w różnych systemach. Polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Do innego działu to się chyba ni nadawało... Zastanawiam się nad zakupem zestawu CTS. Nie mam jednak bladego pojęcia o różnicach w sprzęcie umożliwiającym odbiór... Jak coś wiecie, to doradźcie, jaki tuner i konwerter wybrać... Jak znacie jakies strony z testami, to tez bede wdzieczny. Najwięcej obejrzysz na platformach płatnych, ale to kosztuje. Ja bym proponował kupić jakiś komputerek za 200zł, włozyć do niego kartę Technotrend 1.3 (na allegro za 600zł) i masz tuner SAT. Do tego podłaczasz dwa konwertery i czaszę 90cm i odbierasz za darmo ok. 2000 kanałów, łącznie z całym pakietem Słoneczka, Premiere i paroma innymi pakietami. Wszystko oczywiście podłaczasz pod TV i jedziesz. Kurna chyba zainwestuję :) A jakie parametry powinien mieć ten komputerek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 a rozkodowujecie HBO na pc z kablówki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Hmmm. musze podumac nad tym komputerkiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Cholerka - mógłbym wreszcie pooglądać mecze ligi hiszpańskiej (Força Barça!!! :D). Ale skąd wziąć kaskę?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...