kylo89 Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Daje screeny marnych testow (proc nie pojdzie wyzej z powodu kiepskich pamieci). Odczyty z everesta. Oraz valid: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Wyniki ok ale szkoda ze Pamięci nie wyrabiają bo na pewno kręcił byś dalej. Jakie miałeś temperatury na evapie? Jakie napięcia VTT,PLL,Refresh,mv,sp jeśli masz którąś z tych to napisz jakie wartości ustawiłeś. Pozdrawiam Kamil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Sorka jesli pytania nei na miejscu i w nie odpowiednim dziale. Czy taki zestaw dal by rade pociagnac przy zakladanym uzytkowaniu bliskim 24/7 ?? no i jakie bylby koszty z tym zwiazane ? (zestaw +ewentualne wydatki zwiazane z utrzymaniem ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość shoxeh Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Z tego co kiedyś napisał mi maniakalny - raz napełniony układ działa już zawsze jeśli jest szczelny - z gniazdka ciągnie 250-300W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo89 Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 (edytowane) Wyniki ok ale szkoda ze Pamięci nie wyrabiają bo na pewno kręcił byś dalej. Jakie miałeś temperatury na evapie? Jakie napięcia VTT,PLL,Refresh,mv,sp jeśli masz którąś z tych to napisz jakie wartości ustawiłeś. Pozdrawiam Kamil Racja pamieci nie dawaly rady i sie troche zniechecilem. Co do temperatur to podczas calego testu nie wzrosla powyzej -40*. Napiecia jak na ta temperature calkiem niskie, vtt- 1.4v, PLL mam polaczone z SB dalem 1.75V, reszta u mnie inaczej sie pewnie nazywa albo nie mam takich napiec. Sorka jesli pytania nei na miejscu i w nie odpowiednim dziale. Czy taki zestaw dal by rade pociagnac przy zakladanym uzytkowaniu bliskim 24/7 ?? no i jakie bylby koszty z tym zwiazane ? (zestaw +ewentualne wydatki zwiazane z utrzymaniem ). Mozesz uzywac tego 24/7 ale zamiast kapilary musialbys uzyc zaworu rozprenego zeby regulowac temperature, chociaz z kapilara tez niektorzy maja. Co do ceny to na PW (zasada dzialu) moge ci tylko powiedziec ze jak bys skladal sam, to by cie wynioslo taniej niz medium endowe chlodzenie wodne. Edytowane 13 Lutego 2010 przez kylo89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kub3n Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 zakładając ze ma narzędzia i przyrządy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...