Jaro79 Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Witam, chcialem zapytac osoby ktore posiadaja ten panel czy na samym wyswietlaczu w jego dolnym prawym rogu jest plamka ktora wyglada jakby cos bylo przepalone od srodka?? W lipcu kupilem jeden taki panel, przy montazu zauwazylem taka plame na wyswietlaczu, panel zwrocilem do sklepu do reklamacji, bo wydawalo mi sie ze wyswietlacz jest uszkodzony, panel poszedl do producenta i na tym by sie to skonczylo, mialem dostac nowy, nic z tego nie wyszlo. Tydzien temu kupilem kolejny panel, tym razem w innym sklepie, model z powerboosterem, po otwarciu pudelka, na wyswietlaczu taka sama przepalona plama!!! Moje pytanie czy te panele aquaero tak maja?? Czy poprostu mam pecha, chociaz pudelko bylo zaklejone, nie otwierane wczesniej, wiec teoretycznie wszystko powinno byc ok. Dodam jeszcze ze pierwszy panel dzialal normalnie po podlaczeniu, drugiego jeszcze nie sprawdzilem. Ponizej zdjecia pierwszego panela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Jest to normalne, kazdy wyswietlacz VF ma takie cos. Kup sobie folie do niego i nie bedzie Cie to draznilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Tak jam Malik jest to normalka gdyż ta plama to zgrzew pozostały po łączeniu 2 elementów szklanych :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro79 Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Dzieki bardzo za odp. Znalazlem tez na google pare fotek z tym wyswietlaczem i na 2 lub 3 zdjeciach widzialem podobne plamy, wiec ten typ tak ma. Jest to normalne, kazdy wyswietlacz VF ma takie cos. Kup sobie folie do niego i nie bedzie Cie to draznilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...