Ghostman Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Witam Pisze pracel icencjacką o opłacalności inwestycji w sieci komputerową na terenach wiejskich i mam do Was pytanie Myślałem budowie sieci światłowodowej (radiówki odpadają). Chciałbym do tego wykorzystać słupy energetyczne tak jak robi to TP. W związku z tym moje pytanie brzmi kto jest właścicielem słupów energetycznych? Gmina? Vattenfall? Kto inny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Chyba oczywiste.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostman Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 no właśnie nie jest oczywiste. po burzy która uszkodziła jeden słup energetyczny dzwoniłem do vattenfala i oni powiedzieli, że oni nie są właścicielami linii energetycznych, ale skontaktuja sie z odpowiednimi osobami do naprawy. więc do kogo mam napisac maila z zapytaniem/ zadzwnoić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...