DR.Zepsu Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Chciałbym kupic aparat SONY DSC-P72 czy to dobry wybór?? Może jakies inne propozycje. Z góry dizękuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 mam p9. ladne zdjecia robi, ale dla faceta nie wygodne bo za male (podobnie jak p72), a pytanie czy dobry wybor chyba zle zadane. na pytanie - czy to dobry wybor w tej klasie cenowej - odpowiem Ci ze tak. tylko tryb makro pozostawia wiele do zyczenia (no troche dziala,na tekscie widac ale ogolem moze byc lepiej) ale za te pieniadze to chyba lepiej wziac byle hp850 bo ma obiektyw duzo lepszy. taka moja opinia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Ile ten Sony kosztuje ? Może lepiej wziąć coś od Kodaka, Olympusa, Canona ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 wogole to polecam http://www.dpreview.com w koncu tutejsze forum nie o aparatach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 mam p9. ladne zdjecia robi, ale dla faceta nie wygodne bo za male (podobnie jak p72), a pytanie czy dobry wybor chyba zle zadane. na pytanie - czy to dobry wybor w tej klasie cenowej - odpowiem Ci ze tak. tylko tryb makro pozostawia wiele do zyczenia (no troche dziala,na tekscie widac ale ogolem moze byc lepiej) ale za te pieniadze to chyba lepiej wziac byle hp850 bo ma obiektyw duzo lepszy. taka moja opinia. dysponuje wlasnie paroma fotkami z HP850... nie robilem ich wlasnorecznie... moim zdaniem dosyc fajne foty... moge udostepnic w celach porownawczych... mam tez fotki z HP720... te juz robilem sam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 ten sony kosztuje cos 1700-1800 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 to ja bym brał w takim razie Canona jakiegoś za tą cene. Soy niech robi telewizory :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 popieram grincha moj koles ma zamiar kupic tego hp co byl wyzej wymieniony ale ja bym bral jakiego canona albo olympusa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 wogole to polecam http://www.dpreview.com w koncu tutejsze forum nie o aparatach. www.stevesdigicams.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 ten sony kosztuje cos 1700-1800 złWeź Canona A70, na 100% będziesz zadowolony, cena 1600zł na allegro. R@V przesiadł się z soniaka P71 na tego Canona i jest _zajebiście_ zadowolony: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=30050&start=30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 dzięki za pomoc chyba conona kupie bo ma lepsza jakość zdjęć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...