Skocz do zawartości
Aholt

Grafa Do 600zl-650zl

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze 3 tygodnie temu posiadałem Radeona 4850 ddr5 i świetnie się sprawował do czasu aż nie wyskakiwały w nim artefakty i po oddaniu na gwarancji chcieli mi wcisnąć 4850 na ddr3 niby że taka sama .. Ale nie w tym moje pytanie, na co zamienić (a w zasadzie co kupić) gdy zwrócą mi kasę za wcześniejszą kartę.. i w sumie czym się bardziej kierować przy kupnie czy pamięcią na karcie czy taktowaniem rdzenia? proszę o jakieś propozycje z waszej strony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to taka kwota ni w kij ni w oko, bo już niby za tyle nie kupisz cienkiej karty, ale do topowych jednak trochę brak. Osobiście bym dołożył do 5850 lub w mniej dzianym wariancie do 4890

Racja, 5770 nie jest jeszcze opłacalny. Cena jakość na żenującym poziomie. Myślę, że 260 była by w sam raz potem ja sprzedać i wymienić na coś mocniejszego już z DX 11 kiedy to będzie faktycznie przydane. W sumie zapłacisz mniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no narazie nie myśle o podkręcaniu bo bedzie miała gwarancje a szkoda w razie czego stracic mi gwarancji (może jestem za bardzo przewrażliwiony po wcześniejszej karcie)

wiec w sumie bardziej sie kierować taktowaniem rdzenia czy taktowaniem pamięci?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi