Pietrekt Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 A co z jego większym bratem czyli W2453V-PF ? Z tego co wyczytałem na stronie producenta to posiada on tuner TV, jednak jest droższy o ponad 200 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kafarx Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 (edytowane) Może ktoś jeszcze się wypowie? W2453V-PF nie widziałem żeby miał tuner ;) Co myślicie o LG W2453TQ-PF?? Jak u niego z obrazem i kątami widzenie. Jak ze smużeniem? Edytowane 5 Stycznia 2010 przez Kafarx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrekt Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 (edytowane) W sumie też myślałem, że nie ma ale sam spójrz http://www.lge.com/pl/sprzet-komputerowy/m...m-W2453V-PF.jsp jest na stronie producenta że ma. Aczkolwiek w sklepach pisało że nie ma. Chyba się gubię w tym wszystkim. Dodatkowo sami zobaczcie: wysłałem maila do samsunga maila, żeby mi napisali czemu nie mają na stronie modelu P2470H na który byłem zdecydowany nawet zamówiłem go w neo24 ale cofnęli mi zamówienie bo podobno się skończyły i czekają na dostawę. Dodatkowo na stronie jest dostępna instrukcja i sterowniki do tego modelu, a odpowiedź samsunga wyglądała tak: Szanowny Kliencie Pełne oznaczenie Pana monitora to: P2470HD. Jego opis znajduje się na stronie internetowej: http://www.samsung.com/pl/consumer/pc-peri...mp;tab=features Na monitory LCD firma Samsung Electronics daje 3 lata Gwarancji Door-To-Door. Z poważaniem Wersja bez D to poprostu wersja bez tunera TV http://www.skapiec.pl/site/cat/12/comp/772913 Kurcze powiem wam, że nie wiem co się dzieje i kurcze dalej nie wiem co wybrać, a czasu już nie mam ! Edytowane 6 Stycznia 2010 przez Pietrekt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrekt Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Kurcze podzielilibyście się trochę wiedzą i pomogli człowiekowi w potrzebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kafarx Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Myślę nad Samsung SyncMaster SM2433BW. Co o nim myściie, jak u niego z kolorami, matryca? Jaki inny w podobnej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VenomDM Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 Witam Ja z tego co wyczytalem to naprawde dobrym monitorkiem jest LG W2353V-PF i dzisiaj go sobie zamowilem ;-) Jak dojdzie napisze cos o nim Odświeżam kotleta :) Tusiek, co powiesz o tym monitorku, zadowolony? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Odświeżam kotleta :) Tusiek, co powiesz o tym monitorku, zadowolony? W dzisiejszych czasach, do 1200zł spokojnie kupisz duży monitor na IPS, a nie jakiś TN-złom. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VenomDM Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 W dzisiejszych czasach, do 1200zł spokojnie kupisz duży monitor na IPS, a nie jakiś TN-złom. Owszem. Jednak potrzebowałem pilnie monitora (mój Flatron 995ft padł) i nabyłem tego LG używkę. Rozwiązanie raczej krótko terminowe chyba, że będę zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...