Hubert8 Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Szukałem bez rezultatu takich lub podobnych jak w coolermaster centurion 590 zaślepek napędu 5,25": Czy w ogóle są gdzieś w Polsce oferowane bez obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_przemo Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Szukałem bez rezultatu takich lub podobnych jak w coolermaster centurion 590 zaślepek napędu 5,25": Czy w ogóle są gdzieś w Polsce oferowane bez obudowy. Witam. Od swieżam, bo sam to właśnie przerabiałem. Nie da się w Polsce kupić zaslepek "mesh" normalną metodą - czyli poprzez proste użycie $ w sklepie komputerowym. Opcje: 1. Ściągnąć zza granicy (cholernie droga przesyłka) 2. Pochodzić po serwisach składających PC-ty, może coś im zostało (raz dzwoniłem do jednego serwisu, mieli dwie sztuki ale różne) 3. cooling.pl lub inna firma sprowadzająca obudowy - warto zadzwonić i pogadać. Ja ostatecznie zdecydowałem się zakupić koszyczek wiatraka od obudowy Gladius 600 , za pośrednictwem cooling.pl, który to sklep bardzo polecam! Super podejście, indywidualne. Tak to wygląda: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Trochę pomyślunku i zaślepka typu mesh się znajdzie... tylko trzeba sobie ją samemu zrobić... Ja to dawno temu robiłem tak... Kupowałm w tesco podkładkę pod garnek z takiej siateczki właśnie, wycinałem dziurę w zaślepce, wklejałem od spodu krateczkę i voila... Fotek niestety już nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_przemo Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 No ba... Polak potrafi. Ja z kolei złapałem za wiertarę i "zmeshowałem" typowe zaślepki. Potem dałem lakier i było ok. Jednak to było rozwiązanie mało satysfakcjonujące, stąd dalsze poszukiwania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milzner Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 (edytowane) Hej, Ja pochwalę się moimi zaślepkami. Zrobiłem je z maskownicy do głośnika o średnicy chyba 18 cm (zdjęcie poglądowe). Po wygięciu malowane na matowo. Podmieniłem też siatkę na dole obudowy, gdyż oryginalna miała mniejsze oczka i odróżniała się od górnych. Edytowane 22 Sierpnia 2010 przez milzner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Całkiem schludne... :D Nieźle... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Da się gdzieś taką właśnie siatkę dostać w arkuszach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...