donio Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Siema mam taki problem podam przykład. Gram w Search and Rescue 4 i biore quit i yes no i odpala mi się komp ponownie.... myśle sobie a co to k... ma być. Dobra nic wbijam w to odpala m znowu i gra jush normalnie chodzi. Dzisiaj zaczełem w splintera grać i to samo... gram gram i nagle mi sie restartuje ale podczas gry i czasami nawet z 5 razy w tym samym momencie. Także proszę was o pomoc !!!! Nigdy nic takiego się u mnie nie działo. Komputer jest nie podkręcany. Zainstalowałem Direcx 9 i service packa 1[xp] i nic nie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Masz awarie kompa, a w XP domyślnie jest ustawione że przy awarii nastepuje restart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 A jak to wyłonczyć??? Awarie kompa??? a czym ona morze być spowodowana??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Spowodowane może być wszystkim.Może być wina grafy , ramu, przez zainstalowany program który coś wali w systemie. Wyłączenie restartu nic nie da bo będzie wywalał niebieski ekran więc i tak trzeba będzie restartować ręcznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 ale przynajmniej bedzie widac co sie wykrzaczylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 włąściwości systemu<uruchamianie i odzyskiwania< i tam sobie wyłączasz może zasilacz nie wyrabia tak było w moim przypadku . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Ok thx. Zrobiłem właśnie reinstalke splintera jak nie zadziała to zmienie to w awari systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 No i to samo.... : ( smsens.sys ten plik mi wyskoczył na bluskrinie. Dobra wbijam w to ide do siory grać w splintera. UpDATE: Jutro format i instalka Win 2000 pro : ) Jak nie zadziała to zasiłke zmieniamy..... UPDATE: No nic........ jestem po formacie i wciąż to samo chyba zasilacz nie wyrabia... jaki zasilacz polecacie???? Morzna jakoś sprawdzić czy to jest wina zasilacza??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Mam pytanko... czy geforce 4 ma duży pobur mocy??? Bo podłonczyłem GeForca 2 MX i odpaliłem giere... no pochodziła znacznie dłużej ale tesh się w pewnym momencie restartnoł. Prubowałem zasilke podlonczyc siory ale ona ma za słąbą i nie pod P4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 jakie masz napiecia na tym zsilaczu a tak wogóle ten tenat nie tutaj powinien być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 odlacz to co najwiecej prondu zre , nagrywarke , gefka 4, , zostaw tylko to co ci pozwoli odpalic giere :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Hmmmm jak odłoncze gf to chyba nie bende mógł grać : )))) a na tym gf mojej siory to grafa jest hmmmmm "troche" biedna i to jeszcze trzeba grać na 640. Jush odłanczał nagryware i coolera ale nic nie dało. A z tymi napięciami to prosiłbym jaśniej bo kompletnie jestem w tym zwinięty : )))[czyt. nic nie wie o napięciach i tym podobne przyp. redakcji] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Hmmmm jak odłoncze gf to chyba nie bende mógł grać : )))) a na tym gf mojej siory to grafa jest hmmmmm "troche" biedna i to jeszcze trzeba grać na 640. Jush odłanczał nagryware i coolera ale nic nie dało. A z tymi napięciami to prosiłbym jaśniej bo kompletnie jestem w tym zwinięty : )))[czyt. nic nie wie o napięciach i tym podobne przyp. redakcji] ZAinstaluj sandre 2003 i sprawdz jakie masz napięcia. mainbor information tam jest wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Czy to jest morze to???? A gdy puźniej włonczyłęm to było tak [ nie podczas gry ] A tak wygląda podczas gry !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 No i to samo.... : ( smsens.sys ten plik mi wyskoczył na bluskrinie. Dobra wbijam w to ide do siory grać w splintera. mialem podobnie - sypalo mi sie to tylko jakprobowalem sie laczyc z netem z modemu na chipie motorolli a nie mialem super hiper wypasionych sterownikow bo ich wtedy jeszcze nie bylo :( i objaw dokladnie ten sam i plik tez ten sam widac to jakas kluczowa bestia ten sms :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Jeśli dobrze widze to 3.3V leci na pysk.... Zmiana zasiłki chyba bedzie dobrym pomysłem, ale najpierw może pozycz jakąs lepszą, aby sie upewnić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Mozliwe ze masz netbusa i ktos ci resetuje komputerek u mnie w sieci byla taka usterka ze dzialo mi sie tak przez telewizje kablowa przez ktora mam neta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Nie no net bus to raczej nie jest bo restartuje mi sie tylko w Splinterku kiedyś raz w search and rescue... a pod windą wszystko ok. Z zasilaczem to mam problem bo nie znam nikogo co ma zasilacz pod p4 a siory niedziałą u mnie także jak sprzedam skaner to kupuje zasiłke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Witam po dość długim czasie : ) Zmieniłem zasilacz :D Ale kicha bo to nie wina zasilacz..... doszło jeszcez GTA VC tesh sie restartuje Powiem tak: odłączyłem siecówke , dziekówe mam 2 kości ramu podłączyłem raz tą raz drugą i nic komplenite nic !!! zawsze to samo. Teraz ściągam jakieś nowe stery do płyty głónej jakieś tam intel acceleration i takie tam zobacze morze to pomorze. A i po restarcie wysłałem do microsofta raport błędów i w odpowiedzi uzyskałem że to wina sterowników ale dokładnie nie umieli odpowiedzieć Pozdrawiam donio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 raport do ms hehehe; dobre 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 W tej chwili napięcia są takie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Mam ten sam problem! I już powoli trace pomysły :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Jupi 8) Jush wiem czego to wina. Wyłaczyłem awarie systemu i wyskoczył mi blu skrin.... i zobaczyłem co za plik mi to robi i okazało się że to jest wina karty dzwiękowej.... niegdy bym nie przypuszczał :D albo coś ze sterownikami albo walnięta tak wogule to ja kpodłączyłem amplituner to mi poszła w połowie bo wysiadło wejście na tylne center i sub tylko na fron działa i to na tył to jest osobna karta, wyciągałem ją ale nic nie dawało. Tera wyłączyłem w menadzeże urządzeń karte dziwiękową i jush zero restartów !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Na przyszłość polecam oprócz patrzenia na nazwe pliku, zapisywanie numeru po słowie STOP!! Ten numer wskazuje na rodzaj błędu, dzięki temu odrazuy można (prawie zawsze) stwierdzić co jest przyczyną ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Dzięki za rade :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 hmmm ja mialem reset zawsze jak muzy sluchalem albo film ogladalem to po 5min reset i co sie okazalo ze mialem k.dzwiekową craeative i ona byla przyczycną tzn przed nia mi sie cos stalo z wbudowaną na plycie kartą ze mi tylko z jednego glosnika muza leci a zdrugiego charczy a jak wylaczylem ja w biosie to creative robil zawiechy i tez nie wiem czemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 No jush sobie gram w GTA na tej karcie. Ale jest to conajmnie dziwne ona jest zintegrowana, wszędzie chodzi orpucz kilku gierek, w gta vc ustawiłe dżwięk na softwere zamiast hardwere[eax i te sprawy na direct tesh nie chodził] i odziwo teraz normalnie chodzi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Mi się komp restartował jaq mi wyj*balo kondensatory na płycie głównej, i akurat miałem jakąś awarie sieci czy coś i przyszedł koles z firmy internetowej sprawdzać czy wszyscy mają poprawnie wpisane ustawienia. A komp mi się restartował średnio minute po odpaleniu systemu. Mówie mu że nie musi sprawdzać bo sam wszystko wpisywałem i jest dobrze ale jak chce to niech się pospieszy bo ma minute a potem się komp sam zrestartuje. Koles się ironicznie usmiechnął i powiedział, że komp nie może się sam restartować. W tym momenci wygasił się monitor - restart systemu... a ja mówie No może się restartowac o włąśnie tak... wyobraście sobie minę tego gościa :lol: :twisted: Potem płyta poszła na 3 tygodnie do servisu i mam śliczne nowe kondensatorki 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...