Skocz do zawartości
Rastir

Problem Podkręcenie X2 245

Rekomendowane odpowiedzi

A więc tak mialem podkręconego mojego procka do 3.5 wszystko ładnie śmigało cacy jak trzeba do czasu aż kumpel raz do mnie przyszedł podłaczałej jego ramy do mojego pc i jego grafe, i nagle po tym jak wsadzam moje czesci wczytuje ustawienie na ktorym miales zapisane wszystko i co kompa włacza się. Mija ekran gdzie moge właczyć biosa, i nagle pewien problem wiele napisów coś tam pisze o dysku i napędzie etc. I nic mija 10 s komp się włacza ustawienia standardowe. Nie wiem co jest grane, tutaj screen tego co się wyświetla jakaś rada ?

http://i33.tinypic.com/309pl50.jpg

dodam że zanim przeczmieniałem te ramy i grafe wszystko było ok, i nagle tak z niczego takie coś się dzieje, dodatkowo jak podłaczyłem ramy kumpla to resetowałem biosa etc. naprawde przydało by mi się znow podkręcić tego procka do tego 3.5 bo to jest ponad 50% przyrost mocy tego kompa ; D

ogólny skład mojej skrzyni

Galaxy GeForce GTS 250 512MB

Corsair CX400W

OCZ 2GB 1066MHZ

Samsung 500GB 16MB Cache F2EG

AMD Athlon II X2 245

ASRock A780GXH

edit

Nikt żadnego pomysłu co może być nie tak? Dlaczego nie moge podkręcić procka ?

Edytowane przez Rastir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi