Gość Adamuss1394 Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 (edytowane) Witam, posiadam 2 problemy z ww. konfiguracją otóż: 1. Podłączyłem wydaje mi się, że dobrze Diody od HDD i Power'a i działa tylko ta od HDD (zatem gdzie podłączyć tą od Powera? [Podłączałem do PW LED+ + GND i nie działa). 2. Nie wiem gdzie podłączyć ten kabel SPDIF do mobasa, żeby przez HDMI na gpu leciał dźwięk. PS: Czy tylko mi się zdaje czy antec nie ma speakera? (kabla nigdzie nie widziałem) Edytowane 11 Listopada 2009 przez Adamuss1394 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogibeer Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 1. A nie powinieneś podłączyć PW LED+ i PW LED- ? Jeśli nie działa to odwrotnie podłącz kable 2. Szczerze nie wiem, i nie wydaje mi sie zeby ten kabelek był potrzebny ... PS. Dobrze Ci sie wydaje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...