Jawor Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Miał ktoś kiedyś problem z dyskiem ze "smart" ostrzegał przed jego awarią i zalecał wymianę?Samsung sv4084h. Na pierwszej stronie wyświetla się komunikat.Jednak dysk nadal działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Ja miałem takiego WDC 8,4 GB. Smart pokazywał taki sam komunikat, tylko że mój dysk był zwalony - nawet low formata nie dało się zrobić. Jak ci działa to fajnie - moze smart mu się spieprzył - wyłącz smarta i czekaj aż padnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Ja miałem takiego WDC 8,4 GB. Smart pokazywał taki sam komunikat, tylko że mój dysk był zwalony - nawet low formata nie dało się zrobić. Jak ci działa to fajnie - moze smart mu się spieprzył - wyłącz smarta i czekaj aż padnie ;) dobre to bylo wylacz smarta i czekaj az ci padnie :) hmm posluchaj czy ci dysk tak dziwnie nie stuka czy jakos tak :) jak kopiujesz albo przenoisisz cos z dysku na dysk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 jak masz gwarancję to zanoś do serwisu, jak nie masz to módl się żeby smart był w błędzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Właśnie nie da się formatu zrobić na jednej partycji i nie da się wina zainstalować. Wiec to niestety jest dysk. Dzięki Bogu jeszcze jest na gwarancji (10dni!!!!!! jej zostało) i jutro lecę z nim.Myślicie że wymienią? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Właśnie nie da się formatu zrobić na jednej partycji i nie da się wina zainstalować. Wiec to niestety jest dysk. Dzięki Bogu jeszcze jest na gwarancji (10dni!!!!!! jej zostało) i jutro lecę z nim.Myślicie że wymienią?A łaske robią? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...