Timm Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Zakupilem wlasnie takiego proca dla kobity zobacze co potrafi. Jak cos to jej dam mojego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Po pierwszym szybkim tescie (3dmark2001). Bez podnoszenia napiecia czyli 1,6V 12,5x166 ok. Nastepnie 1,7V 12,5x187 zaladowana winda i blue screen. Podnosze napiecie na 1,75V ok. Wieczorem zmienie mojego radka 8500Pro na mx440 i mysle bedzie lepiej bo na 99% to on mnie powstrzymoje albo zasilka 300W. ( Na moim procu z opisu mam taka sama sytuacje) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 podaj do ilu jest stabilny na defoulcie, do ilu na np 1,775, a do ilu na 1,9 (albo wiecej jak masz dobre chłodzenie. napisz gdzie kupiłeś). Napisz też ile potrzebuje do prime stable 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 beznadziejny temat, chwali się timm ile mu pójdzie. było o tym. jak kupię nowego procka to też mam założyć temat i chwalić się na ile pójdzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 hmm Ja widziałem ostatnio JIUHB 0310MPMW 0052 czyli jednak niski bath to nie wszytsko skoro mój JIUHB 0310XPMW 0702 kręci sie na 12.5x189 (2.362GHz na 1.75V prime stable - 5 godzin testu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 imho informacje potzrebne w koncu kazdy chce wydac kase jak najlepiej. Za ta sama cene mozna miec nawet kilkaset mhz wiecej a neie kazdego stac i nie kazdy ma mozliwosci na wymiane proca co 2 serie... Tyle ze mogloby to byc w i przyklejonym watku, byloby latwiej sie w tym polapac. BTW czy kolor laminatu ma jakies znaczenie? Mialem 3 axp 1700 0,13 i wszystkie byly zielone.. fatum ? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Kalwas nie patrz na batch ja mam proca z wysokim batche a dosyć dobrze się kręci ale mam za lipną płyte żeby extremalnie go wykręcić :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 beznadziejny temat, chwali się timm ile mu pójdzie. było o tym. jak kupię nowego procka to też mam założyć temat i chwalić się na ile pójdzie? Jak ci sie nie podoba to nie czytaj. - Ale pozwol innym moc sie dowiedziec jakiego proca kupic aby miec WIEKSZE SZANSE na dobre oc. Sam usilowalem cos znalezc i zalozylem inny topic zanim kupilem a niestety kupowalem w ciemno bo " fachowiec " AMD Rulezz nie byl sklonny nic madrego doradzic................................................ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 podaj do ilu jest stabilny na defoulcie, do ilu na np 1,775, a do ilu na 1,9 (albo wiecej jak masz dobre chłodzenie. napisz gdzie kupiłeś). Napisz też ile potrzebuje do prime stable 8)Napiecie defoult czyli 1,6V ; 12,5x167 3 godzinki 3dmark T=31C, grafa mnie trzymala i test max zrobilem na 12,5x187 T=34,5C; 1,75V rowniez po 3dmarku. Chlodznonko wc oczywiscie nie cpc :) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...