Skocz do zawartości
Timm

1700+ JIUHB 0309MPMW 0041 co potrafi

Rekomendowane odpowiedzi

Po pierwszym szybkim tescie (3dmark2001). Bez podnoszenia napiecia czyli 1,6V 12,5x166 ok. Nastepnie 1,7V 12,5x187 zaladowana winda i blue screen. Podnosze napiecie na 1,75V ok. Wieczorem zmienie mojego radka 8500Pro na mx440 i mysle bedzie lepiej bo na 99% to on mnie powstrzymoje albo zasilka 300W. ( Na moim procu z opisu mam taka sama sytuacje)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podaj do ilu jest stabilny na defoulcie, do ilu na np 1,775, a do ilu na 1,9 (albo wiecej jak masz dobre chłodzenie. napisz gdzie kupiłeś). Napisz też ile potrzebuje do prime stable 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

imho informacje potzrebne w koncu kazdy chce wydac kase jak najlepiej. Za ta sama cene mozna miec nawet kilkaset mhz wiecej a neie kazdego stac i nie kazdy ma mozliwosci na wymiane proca co 2 serie...

Tyle ze mogloby to byc w i przyklejonym watku, byloby latwiej sie w tym polapac.

BTW czy kolor laminatu ma jakies znaczenie? Mialem 3 axp 1700 0,13 i wszystkie byly zielone.. fatum ? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

beznadziejny temat, chwali się timm ile mu pójdzie. było o tym.

jak kupię nowego procka to też mam założyć temat i chwalić się na ile pójdzie?

Jak ci sie nie podoba to nie czytaj. - Ale pozwol innym moc sie dowiedziec jakiego proca kupic aby miec WIEKSZE SZANSE na dobre oc. Sam usilowalem cos znalezc i zalozylem inny topic zanim kupilem a niestety kupowalem w ciemno bo " fachowiec " AMD Rulezz nie byl sklonny nic madrego doradzic................................................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podaj do ilu jest stabilny na defoulcie, do ilu na np 1,775, a do ilu na 1,9 (albo wiecej jak masz dobre chłodzenie. napisz gdzie kupiłeś). Napisz też ile potrzebuje do prime stable  8)

Napiecie defoult czyli 1,6V ; 12,5x167 3 godzinki 3dmark T=31C, grafa mnie trzymala i test max zrobilem na 12,5x187 T=34,5C; 1,75V rowniez po 3dmarku. Chlodznonko wc oczywiscie nie cpc :)

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...