Skocz do zawartości
marcinx26

Jaki Dysk Wybrac ?

Rekomendowane odpowiedzi

witam , musze szybko upi dysk , bo mój idzie na dniach do siostry ( jej już padł ) i chodzi mi po głowie :

KLIK

czy przyoszczędzić i <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> 500 gb ? KLIK

aktualnie mam WD 250 gb , też -aaks i jestem bardzo zadowolony , ale z drugiej strony ludzie teraz sobie bardzo chwalą samsungi , co doradzacie ? jak możecie to dajcie odrazu linki ze sklepów bo jutro rano zamawiam

chodził mi po głowie 1 tb ale chyba nie potrzebuje tak dużo miejsca ;)

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam , musze szybko upi dysk , bo mój idzie na dniach do siostry ( jej już padł ) i chodzi mi po głowie :

KLIK

czy przyoszczędzić i <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> 500 gb ? KLIK

aktualnie mam WD 250 gb , też -aaks i jestem bardzo zadowolony , ale z drugiej strony ludzie teraz sobie bardzo chwalą samsungi , co doradzacie ? jak możecie to dajcie odrazu linki ze sklepów bo jutro rano zamawiam

chodził mi po głowie 1 tb ale chyba nie potrzebuje tak dużo miejsca ;)

pozdrawiam

Mam od pół roku Samsunga F2. Jest bardzo dobry. Mam dla porównania Seagate 7200.11. Oba po 500gb. Samsung pracuje bezgłośnie, seagate jest cichy, ale słyszalny, dlatego mimo, że samsung jest trochę wolniejszy to na nim postawiłem system. Zdecydowanie polecam Samsunga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi