marcinx26 Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 witam , musze szybko upi dysk , bo mój idzie na dniach do siostry ( jej już padł ) i chodzi mi po głowie : KLIK czy przyoszczędzić i <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> 500 gb ? KLIK aktualnie mam WD 250 gb , też -aaks i jestem bardzo zadowolony , ale z drugiej strony ludzie teraz sobie bardzo chwalą samsungi , co doradzacie ? jak możecie to dajcie odrazu linki ze sklepów bo jutro rano zamawiam chodził mi po głowie 1 tb ale chyba nie potrzebuje tak dużo miejsca ;) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 640 http://www.proline.pl/sklep.php?p=WD+WD6400AAKS 500 nie bierz bo mozesz dostac starego blacka na 250/talerz i miec dysk wooolny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinx26 Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 to zamawiam 640 gb :) tylko nie w proline , jest tam niby 10 zl tanszy ale wyslka jest 10 zl droższą wiec nie skorzystam :) a emarket już nam od dawna :) i najprawdopodobniej będzie u mnie w piatek na biurku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 witam , musze szybko upi dysk , bo mój idzie na dniach do siostry ( jej już padł ) i chodzi mi po głowie : KLIK czy przyoszczędzić i <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> 500 gb ? KLIK aktualnie mam WD 250 gb , też -aaks i jestem bardzo zadowolony , ale z drugiej strony ludzie teraz sobie bardzo chwalą samsungi , co doradzacie ? jak możecie to dajcie odrazu linki ze sklepów bo jutro rano zamawiam chodził mi po głowie 1 tb ale chyba nie potrzebuje tak dużo miejsca ;) pozdrawiam Mam od pół roku Samsunga F2. Jest bardzo dobry. Mam dla porównania Seagate 7200.11. Oba po 500gb. Samsung pracuje bezgłośnie, seagate jest cichy, ale słyszalny, dlatego mimo, że samsung jest trochę wolniejszy to na nim postawiłem system. Zdecydowanie polecam Samsunga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...