dem Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Witam. Mam problem ze zmianą tapety w XP. Zmiana nie następuje na bieżąco, tylko dopiero po wylogowaniu użytkownika i ponownym zalogowaniu, lub po restarcie komputera. Dodam, iż w ten sam sposób nie działa również rozciąganie tapety, wyśrodkowanie, itp. Zmiany są widoczne jak wyżej, po restarcie/wylogowaniu. Jakieś sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Czy jak utworzysz nowe konto i tam zmienisz to problem rowniez wystepuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 (edytowane) Czy jak utworzysz nowe konto i tam zmienisz to problem rowniez wystepuje? Nie wiem, nie sprawdzałem i już nie sprawdzę. Jako, że gonił mnie czas, zdecydowałem poświęcić godzinę i postawiłem system na nowo, mimo iż tamten miał niecałe dwie doby. Edytowane 12 Listopada 2009 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...