mongothealien Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 kupiłem dzis neon z 4max'a za 69 gnoja. wszystko jest ok - poziom światła itp... w budzie wygląda to mniejwięcej tak: miałem jeden wolny kabelek w fanbusie więc go wykorzystałem. myślałem, że będzie świecił tylko na 12V a tu 8O zaopdaję siedem i tez działa ( trochę ciemniej ale równomiernie, nie pulsuje ) pytanie: nie zjara się przacując czasami na 7V ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 o takim czymś jeszczen ie słyszałem zeby sie neony jarały od niższego napięci ale to wie:-) obstawia mze wszystko bedzie roxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 mi sie wydaje że przy wyższym napięciu raczej sie spalić powinien a nie przy niższym :D no ale w każdym razie spoko wygląda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 THX - pytałem tak dla pewności. szkoda wyrzucic na smietnik 7 dych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...