Dutch Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Witam, proszę kolegów o radę: zakupiłem dysk Seagate 500GB w obudowie Shenzhen na allegro (od pewnego sklepu.) Dysk po około tygodniu przestał funkcjonować więc ja po wysłaniu maila do sprzedającego odesłałem go w ramach gwarancji. No i tu zaczynają się schody - sprzedający nie odpowiada na maile, telefony, przesyłki nie odebrał (dysk wrócił do mnie z avizo jako nie odebrany). Co mam teraz robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Podaj nazwe tej firmy, tego sprzedajacego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dutch Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Chodzi o ten sklep: http://allegro.pl/show_user.php?uid=6976276 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 - mają podany telefon - dzwoniłeś? - na stronie o mnie mają też info jak postępować w razie problemów z sprzętem - czytałeś i zrobiłeś wszystko ok? trochę dziwne, nie mają negatywów dysk raczej wiele nie kosztuje żeby psuć sobie opinie taką ciach!łą, no ale może to tylko nieporozumienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dutch Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 - mają podany telefon - dzwoniłeś? - na stronie o mnie mają też info jak postępować w razie problemów z sprzętem - czytałeś i zrobiłeś wszystko ok? trochę dziwne, nie mają negatywów dysk raczej wiele nie kosztuje żeby psuć sobie opinie taką [ciach!]łą, no ale może to tylko nieporozumienie Dzwoniłem z pięć razy, wysłałem 5 maili i nic. Zero kontaktu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dutch Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Poradźcie co robić dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Poradźcie co robić dalej... Dzownilem przed chwila i bez problemu pracownik, czy tam wlasciciel odebral. Zadzwon, dogadaj sie. Tyle. Wspomnij, ze nie zawahasz sie rozpoczac sporu Allegro oraz w ostatecznosci negatywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dutch Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 Dzownilem przed chwila i bez problemu pracownik, czy tam wlasciciel odebral. Zadzwon, dogadaj sie. Tyle. Wspomnij, ze nie zawahasz sie rozpoczac sporu Allegro oraz w ostatecznosci negatywa. Udało mi się w końcu dodzwonić i kwestia reklamacji mam nadzieje pomyślnie się rozstrzygnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...