Skocz do zawartości
Dutch

Problem Z Reklamacją Dysku 500 Gb - Sprzedający Nie Odbiera Przesyłki!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

proszę kolegów o radę: zakupiłem dysk Seagate 500GB w obudowie Shenzhen na allegro (od pewnego sklepu.) Dysk po około tygodniu przestał funkcjonować więc ja po wysłaniu maila do sprzedającego odesłałem go w ramach gwarancji. No i tu zaczynają się schody - sprzedający nie odpowiada na maile, telefony, przesyłki nie odebrał (dysk wrócił do mnie z avizo jako nie odebrany). Co mam teraz robić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

- mają podany telefon - dzwoniłeś?

- na stronie o mnie mają też info jak postępować w razie problemów z sprzętem - czytałeś i zrobiłeś wszystko ok?

trochę dziwne, nie mają negatywów dysk raczej wiele nie kosztuje żeby psuć sobie opinie taką ciach!łą, no ale może to tylko nieporozumienie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

- mają podany telefon - dzwoniłeś?

- na stronie o mnie mają też info jak postępować w razie problemów z sprzętem - czytałeś i zrobiłeś wszystko ok?

trochę dziwne, nie mają negatywów dysk raczej wiele nie kosztuje żeby psuć sobie opinie taką [ciach!]łą, no ale może to tylko nieporozumienie

Dzwoniłem z pięć razy, wysłałem 5 maili i nic. Zero kontaktu....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poradźcie co robić dalej... :damage_wall:

Dzownilem przed chwila i bez problemu pracownik, czy tam wlasciciel odebral.

Zadzwon, dogadaj sie. Tyle. Wspomnij, ze nie zawahasz sie rozpoczac sporu Allegro oraz w ostatecznosci negatywa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzownilem przed chwila i bez problemu pracownik, czy tam wlasciciel odebral.

Zadzwon, dogadaj sie. Tyle. Wspomnij, ze nie zawahasz sie rozpoczac sporu Allegro oraz w ostatecznosci negatywa.

Udało mi się w końcu dodzwonić i kwestia reklamacji mam nadzieje pomyślnie się rozstrzygnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi