Tompior Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Witam, w zestawach komputerowych polecane sa Goodramy 2gb ddr3 1600mhz http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=1...oducts_id=21084. Dzisiaj kupilem jedyne na dana chwile dostepne pamieci - Elixiry 2GB ddr3 1600mhz z radiatorami : http://www.pcplaneta.pl/Pamieci_RAM/DDR_II...h_heatsink.html Na zdrowy rozum, lepiej miec radiatory niz ich nie miec, jezeli reszta parametrow jest taka sama (no wszystko to samo oprocz gwarancji). Czy te elixiry to dobre kosci? Lepsze od goodramow? A moze gorsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Radiatory na ram to od dawna pic na wodę , pamięć nie wydziela aż tyle ciepła , jedynie efekt kosmetyczny to daje . A co do samych pamięci - Elixir kiedyś był dobrą firmą , może nie jedną z lepszych ale też nie zupełne dno lub średniak . Nie wiem jak dziś , słyszałem opinie je Elixir to już nie to samo co kiedy . Pytanie na jakich kościach są te moduły Elixira . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejs82 Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 (edytowane) jesli chodzi o to ktora marka lepsza kosci to wydaje mi sie ze goodram tutaj wygrywaja ale jesli nie masz zamiaru krecic to bedzie ok napewno dluuuugo ci posluza Edytowane 12 Listopada 2009 przez andrzejs82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 No, nie bede ich krecil. Mam nadzieje, ze mi szybko nie padna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbx Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Padna? Bez krecenia? Pf? Ja cale zycie krecilem ramy do granic i nigdy najmniejszych problemow z nimi nie bylo(zaden hi-end, goodramy/kingstony/hynixy/ocz). To nie dyskietka 1.44 zeby sobie mogly tak same z siebie pasc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...