kwscore Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 (edytowane) Asus P5Q-E Q9400@2,66/3,56 Laing 1T+/EK-DDC X-Top v2 Rez by hilfiger 13/16 BP 11,1/15,9 Masterkleer D-Tek Fuzion v2 Nowy Serwerowy Koleś Tak wyglądało wcześniej :rolleyes: wczoraj dojechał blok i na szybkiego skręciłem układ mam wyjazd służbowy więc musiałem się uporać ze wszystkim wczoraj Ładny burdello Głodny :unsure: chyba nie :blink: CIEKAWSKI :lol: to by było na tyle wrócę to powrzucam więcej fotek w sumie zdążyłem zrobić drobny teścik wysypało mi biosa i poleciały ustawienia więc jak na razie na szybkiego dałem 445x8 blok ogólnie kosmos jakieś 10 stopni różnicy w 20 min teście w OCCT na prisonie miałem jakieś 64 w stresie Edytowane 2 Grudnia 2009 przez kwscore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Ukladzik calkiem przyjemny ;) Ale wezem to mnie rozwaliles! :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tms Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 :blink: Tygon? :lol: Jaka średnica? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pewin Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 (edytowane) To jest wstęp rozumiem bo chłodzenie tylko cpu w takiej budzie... Z jednej strony wygląda to dobrze bo i sprzęt fajny, ale z drugej jak już mówiłem-mało trochę :razz: .Grafę byś chociaż zalał :lol2: A co do węża to w razie czego, jak zabraknie masterk można użyć "pytona" :lol: Edytowane 13 Listopada 2009 przez Pewin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 co wy z tym pytonem :lol: boa :wink: grafe będę zmieniał do tej szkoda mi było wydawać kasę na blok z drobnych pierdółek dochodzi stuff od aqua computer zresztą za niedługo czas przejść na inną platformę to jak już z tymi wężami jedziemy to next morelia viridis koniec offa :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 No bardzo ładnie ale jednak bardzo pusto jak na taką budę :] Czekamy na więcej. Skąd dorwałeś kolorowy oplot?? Pompka ci nie wibruje na takim krótkim wężu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tms Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 (edytowane) Czekamy na więcej fotek. Ja mam jeszcze pytanko: czy te węże świecą w UV? :D Edytowane 13 Listopada 2009 przez tms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 http://img190.imageshack.us/img190/15/4055...83fbc3d2a0o.jpg ile płaciłeś za metr? wygląda realnie :P wc fajne tylko nie pasują te klemy na rezie IMO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 (edytowane) http://img190.imageshack.us/img190/15/4055...83fbc3d2a0o.jpg ile płaciłeś za metr? wygląda realnie :P wc fajne tylko nie pasują te klemy na rezie IMO wygląda realnie bo jest prawdziwe już pomału się wybarwia a cena w pl powala :wink: układ na pewno do rozbudowy bo faktycznie dużo miejsca zostało edit >kilka nowych fotek Aquaero od Aquacomputer już przyszło ale jakoś ostatnio nie ogarniam i na razie nie montowałem chwile wolnego znajdę i się zamontuję Edytowane 2 Grudnia 2009 przez kwscore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Mi sie bardzo podoba ;) a w planach jest jakis blok na grafe albo mobo??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 blok na grafę i mobo mam już upatrzoną ale mobo już na inna platformę na początku przyszłego roku może będę w newegg wiec tam coś może tanio kupię na 4850 i mobo 775 szkoda mi pakować kasy na bloki jak mam w planach zmieniać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 No dobra to tak: -mocowanie reza słabo pasuję -kabelki od hdd czemu są czerwone.......... -oplot na zasilce cos słabo wyszedł -za mało bloków (nawet na gpu by sie coś na rdzeń przydało) Ogólnie to układ rozwojowy jest i dobrze. Budę masz fajną i z potencjałem :] BTW kolorek w rezie bardzo ładny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 ładnie, ładnie prośba o fotkę całości :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 racuch specjalnie dla ciebie foty będą jutro ;) fakt te 24 pin przedłużka cienko wyszło ale mam zupełnie inny pomysł bo już mnie powoli zaczynają drażnić te oploty :angry: tylko gdzie dostać same konektory męskie i żeńskie :blink: Mocowanie reza będzie inne te na prawdę nie pasuję to fakt kabelki czarne do hdd już dawno leżą w biurku ale nie mam jakoś czasu ostatnio juto w robocie dokończę robić covera do lian li aby zakryć miejsce gdzie jest przykręcony rez dzisiaj już nie dałem rady skończyć kable od hdd i 24 pin wtedy pójdą pod spód jak jeszcze dostane te konektory to będzie miodzio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Prosze Bardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 wielkie dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Wtyki są też w NE (nowyelektronik) ale cena 40gr :/ Ja akurat mam NE na miejscu to się nie bawiłem w wysyłki. Dziesiątego będę w Łodzi i mam w planie wizytę w TME - w sumie to mógłbym coś kupić jak ktoś w potrzebie (ale na 100% nie obiecuje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Racuch :wink: Covera prawie skończyłem jutro jeszcze powiercę i nagwintuję zostanie tylko pomalować :rolleyes: co do mocowania reza to mam już pomysł wtyki do przedłużki 24pin już zamówiłem w przyszłym tyg zamawiam nową chłodniczke ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 (edytowane) Zestaw az prosi sie o dalsza rozbudowe ;) btw co to za lian-li? Edytowane 3 Grudnia 2009 przez czolo7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 (edytowane) Lian Li PC-V2000B Plus II Czarna ? liczyłem na tzw. bajzel ;) a tu proszę, miodek + malina :) Edytowane 3 Grudnia 2009 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ten koszyk to oryginalnie tam był? sam tak zrobiłem u siebie bo chłodnica i hdd jakoś ze sobą nie pasowały :D ps nie masz kilku śrubek do upchnięcia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 (edytowane) Koszyki sa tam w oryginale, a przynajmniej sa dluzsze, wiec te pewnie sa obciete czy cos ;) A tak przy okazji....jak zalozysz boki obudowy to skad powietrze wentyle zasysaja?.... Edytowane 4 Grudnia 2009 przez czolo7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Koszyki sa tam w oryginale, a przynajmniej sa dluzsze, wiec te pewnie sa obciete czy cos ;) A tak przy okazji....jak zalozysz boki obudowy to skad powietrze wentyle zasysaja?.... koszyki były już w budzie ale dłuższe na całą długość piwnicy obciąłem pod wymiar na dwa dyski żeby chłodnica się zmieściła powietrze zasysają z przodu budy :wink: Arni śrubki pchnęła moja kobita :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ta buda jest kozacka :D ja bym tam 3 x 3x120 wsadził :D A kobitę ucałuj ode mnie z języczkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Cover już prawie skończony,zostanie jedynie pomalować na czarny mat mocowanie reza tylko przykładowe,czekam na inne te kolorystycznie całkiem nie pasuje,boczne okno będzie jak najbardziej tylko ciężko dostać do mojego modelu budy ciąć nie mam zamiaru, chciałem wyciąć wodą ale w dwóch firmach powiedzieli że są tak zawalenia zamówieniami że dopiero po nowym roku będzie szansa w przyszłym tyg przychodzi kilka nowych rzeczy starą chłodnice zastąpi większy kaliber :menda: niżej fota covera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 (edytowane) Wczoraj powoli złożyłem sobie układ z nową chłodnicą ;) złączki i żeńskie redukcje od Plastka zrobiły ładną robotę,odzyskałem przez to dwie złączki 13/16 BP :P zrobił się ładny wirek,trochę mało Fesera jest w rezie, po świętach się zmieni kolorek ;) Rez to porażka :mad2: jeden z dolnych gwintów jest spi......i korek zamiast się wkręcać to wpada a wkręca się przy końcówce gwintu tak słabo że ładnie z niego spierdzielało musiałem dać grubszy Oring po świętach go wywalam i kupuje EK 250.Ostatnio przyszedł mi Aquaero ale już mi się nie chciało zakładać,poczekam na oploty.Kran od plastka zastosuje już przy nowym rezie bo opróżnianie układu rurką na hura i okropny smak fesera mam już dosyć :tse: Foty ;) projekt Edytowane 18 Grudnia 2009 przez kwscore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Wszystkiego Naj w Nowym Roku :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 dajesz rade :), kiedy wodowanie reszty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Na to wychodzi że w budzie już nie ma ani jednego gołego przewodu wszystko oplecione :E Nowe Kabelki do Monitorów Odsłuchowych :cool: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Nono bardzo ładnie ale mam do ciebie pytanie. Te uchwyty do reza mam te same jak rozwiązałeś ślizganie się reza pod ciężarem?? Zrobiłeś jakieś podkładki silikonowe czy coś takiego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...