kwscore Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 (edytowane) Nono bardzo ładnie ale mam do ciebie pytanie. Te uchwyty do reza mam te same jak rozwiązałeś ślizganie się reza pod ciężarem?? Zrobiłeś jakieś podkładki silikonowe czy coś takiego?? hehe sam nie wiem jak się to trzyma ale wystarczy chyba dobrze M3 dokręcić i zblokuje reza ale podkładki silikonowe czy coś podobnego też mam na oku wiadomo o co chodzi :wink: Edytowane 9 Stycznia 2010 przez kwscore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Kolor płynu + kolor wentyla = doskonała harmonia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Świerzy Stuff z TME :czarodziej: Klipsy Zapas Czarnych M3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Goła Lian li :ph34r: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 toż to nic nie zostało :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 tyle kapusty za 200 gram aluminium ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 hehe poćkajcie jak elementy powrócą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Buda Poskładana :-DMalowanie wyszło 1wsza klasa naprawdę Warto było tuba od reza będzie dłuższa już w sumie do mnie jedzie,myślę że będzie ładniej wyglądać z dłuższym rezem,Płyn zmieszany Acid Green&Green wyszedł bardzo ciemna zieleń ładniutko wygląda.Na tym kończę zabawę z P5QE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Nowa zabawka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 (edytowane) tymczasem 50 sztuk done Edytowane 26 Lutego 2010 przez kwscore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurogetsusai Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2010 (edytowane) świetne LC :D ram ile MHz? kręcony? gdzie kupiłeś takie klipsy? Edytowane 4 Kwietnia 2010 przez kurogetsusai Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 klipsy dostaniesz w TME :wink: więcej fot w galerii Flickr: kwscore's Photostream 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurogetsusai Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 klipsy dostaniesz w TME :wink: więcej fot w galerii Flickr: kwscore's Photostream dzięki ;) a jak pomalowałeś te klipsy na czarno? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 4850 zrobił wyjazd i dzisiaj zawitał 5870 Fulla już mam na chacie złapię czas to się zamontuje smilies/wink.gif Ostatnio mało czasu siedzę przed kompem dużo czasu pochłania Robota,w wolnych chwilach wolę polatać tym bardziej że pogoda rewelka już od kilku tyg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...