Skocz do zawartości
Majster

Detonatory a artefakty.

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo często na moim ekranie (szczególnie w menu START) pojawiają się jakieś niczym nie związane z tym co miało być treści obrazowe (powiedzmy artefakty). Nie jest to na 99% wina grafiki, bo jak zrobie odśwież, to czasami obraz normalnieje. Na 100% pomaga przeładowanie Explorera (wyloguj - zaloguj). Koleś mi powiedział że to wina detonatorów. Czy u Was na dętkach też takie cuda występują? Sprawdziłem stery fabryczne, na nich faktycznie te takie rzeczy się nie dzieją. Są one jednak już trochę wiekowe.

Więc pytanie za sto punktów: Czy znacie jakieś Detonatory pozbawione tej wady?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troszkę mało konkretów podałeś (np. która wersja tych detonatorów). U mnie nie ma problemów z grafą ale to może dlatego że nie używam najnowszych (choć za nowe mogę je uznać ). Poprostu wychodzę z załorzenia, że jeśli coś działa to lepiej tego nie dotykać (... choć wiem że może działać lepiej).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo często na moim ekranie (szczególnie w menu START) pojawiają się jakieś niczym nie związane z tym co miało być treści obrazowe (powiedzmy artefakty) (...)

U mnie tez tak sie dzieje (win98). Przycisk Menu start jest czasem jakby zamazany (paski wzdluzne roznego koloru).

W TweakUI wybieram Repair Icons.

Detki mam nie od producenta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi