Oli2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Witam, Mam problem z odtwarzaczem pod Vistą ponieważ wyświetla obraz tylko na 1/4 ekranu w lewym górnym rogu. Pozostała część ekranu jest zatrzymana (pauza??? ) blink.gif . Pobrałem przez płatnego smsa klucz do kodeków, ale to niczego nie zmieniło. Pobrałem najnowszą paczkę FFdshow co niczego nie zmieniło icon_sad4.gif Qfa nie wiem o co ho????Wcześniej przed przeinstalowaniem Visty64 nie miałem tego problemu. Oczywiście kombinowałem na różne sposoby w ustawieniach programu ale bezskutecznie. HELP...o co cho? :wisielec: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Nie ma innych programów? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Nie ma innych programów? :roll:zawsze używałem Allplayera więc się przyzwyczaiłem i chciałbym się dowiedzieć, co jest nie tak że obraz się wyświetla na 1/4 ekranu. Zawsze byłem zadowolony z tego programu ale teraz nie wiem co się dzieje i jaka jest tego przyczyna. :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Ja też byłem do niego przyzwyczajony, od kilku lat tylko z AP korzystałem (nie miałem potrzeby zmieniać), ale ostatnimi czasy jego stabilność i dziwne zachowania dały mi się we znaki i zmieniłem toto na BestPlayera. I jest git :) Nawet fajniej niż w AP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benq2006 Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Mi niestety też allplayer zaczął się dziwnie "sypać" czasami no i znalazłem coś lepszego - Dziobas Rar Player - w dodatku nie potrzebuje kodeków: http://dziobas-rar-player.softonic.pl/ Naprawdę polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...