Dymekz Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Witam. Mam zamiar kupic jakiegos do 2000zl. Interesuje mnie cos takiego, zebym mogl w cos nienajgorzej pograc w robocie icon_smile2.gif O ile sie da;] Co najlepsze w tej cenie? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymekz Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 Dzieki za odpowiedz ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 Nie oczekuj odpowiedzi, skoro nie podałeś żadnych szczegółów... Choćby obecność lub brak os'a, dodatkowe wymagania co do karty graficznej, platformy, rozmiaru, złącz itd. :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymekz Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 jak bym sie znał na laptopach to nie prosił bym Was drodzy userzy o pomoc. nie mam pojecia o czym piszesz. po prostu, chce lapa na ktorym bede mogl pograc, w cenie do 2k. co najlepsze w tej cenie? w ogole da rade na czyms w tej kwocie grac? bo jak calkiem chu.jowo maja chodzic gry to kupie cos tanszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 W jakie gry chcesz grać? Naprawdę nie wiesz co to jest rozmiar notebooka/matrycy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymekz Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 akurat wiem co to rozmiar. ale... w sumie, co to za różnica czy 17' czy 15? a gry? różne, nfs'y , gta, me.. tak jak mowie, zupelnie sie nie znam na tym. nie mam doswiadczen zwiazanych z laptopami, bo od zawsze korzystam z PC. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rasiak Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 (edytowane) W tej cenie laptop na którym idzie grać: Asus K50AB Edytowane 16 Listopada 2009 przez Rasiak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...