Siewas Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 Jaki TV polecicie mi do 3000zł? Chodzi mi przedewszystkim o podłączenie go do kompa(filmy, gry) Mylse o tej nowej technologii OLED, sprawdza sie? Co myslicie o czymś takim : http://allegro.pl/item805297913_idealny_le..._hd_knurow.html Czekam na jakies ciekawe propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 (edytowane) Mylse o tej nowej technologii OLED, sprawdza sie?To musisz sobie poczekac jeszcze kilka lat. LED nie ma nic wspólnego z OLED. NIe ma nawet nic wspólnego z nową technologia bo ta w nowych TV poza zmienionym podswietleniem się nie zmieniła. Edytowane 14 Listopada 2009 przez SGJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siewas Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 (edytowane) To co polecacie w takim razie z TV? Lepiej brac plazme czy LCD? Jak sie sprawdza ten LED w np. grach? Opłaca sie go kupić? Telewizor tez ma pózniej słuzyc pod Xboxa. Edytowane 14 Listopada 2009 przez Siewas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 Ja tam bym polecił zapoznać się z tematem po prostu i wybrać samemu ze 3-4 modele i potem ew. pytać o pomoc w wyborze między nimi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...