azyl Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 Witam Na kompie jest zainstalowany windows 7, wczesniej tlen dzialal normalnie i bez problemu. Wczoraj dziewczyna zainstalowala na nim kodeki i tlen zaczal sie wieszac przy starcie, chwila zwiechy i dalej dziala. Kodeki zostaly wyinstalowane, ale problem nie zniknal, przeinstalownie tlena tez nie pomoglo. Ma ktos jakis pomysl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupijupi Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 też tak mam :/ masz wersje tlena 6 ? podobno tak się dzieje ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNaturaT Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 Wgraj jeszcze raz ta wersje tlena . Jesli nie zadziala to skopiuj sobie katalog TLEN w p-files, odinstaluj wszystkie wersje "T" jakie masz na PC i nie dawaj update do wersji 7 tylko swierza instalacje. Archiwa i takie tam wrzucisz pozniej. Ja mialem podobnie jakis czas temu ale juz wsjio ok :) Możę u Ciebie tez zadziała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysio Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 Ja mam tlen 6 i Win7 64 i bardzo dobrze działa. Kilka razy tylko zdarzyło się tylko ta, że ktoś z GG do mnie pisał a u mnie nic się nie pojawiało. Poza tym zamiast instalować kodeki do Wn7 lepiej zainstalować KMplayera który czyta prawie wszystko i żadne inne kodeki poza real alternative nie są potrzebne. Jeśli masz nadal masz kłopot z Tlenem, odinstaluj go i usuń jego ustawienia z danych aplikacji oraz zainstaluj ponownie. Najnowsza wersja beta Tlenu mi osobiście nie przypadła do gustu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...