Esper Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 Znalazłem osobę oferującą tanio chłodnice - używane. Zbieram powoli swój pierwszy zestaw i nie wiem na co zwrócić uwagę. O co zapytać. Co w ogóle może być nie tak z chłodnicą, czego nie da rady się naprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 co to za chłodnica? do jakiego zestawu? ma być szczelna :) bez kamienia, wydajna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 Feser 360, wg opisu bez zarzutu krótko używana, komplet, z dostawą <300zł. Zestaw to dalsza przyszłość [pewnie jakiś athlon i 5850] ale postanowiłem powoli zacząć zbierać elementy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 Uwagę należy zwrócić na to czy nie posiada uszkodzeń przy gwintach do mocowania wentylatorów jak i czy nie są pęknięte mufki do złączek - reszte da się naprawić , poprawić ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...