abezus Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 Witam. Niedawno doszedlem do wniosku ze na mojej zintegrowanej karcie muzycznej sluchanie muzyki to lekka porazka i tu pytane do was drodzy forumowicze... Chcialbym kupic jakas porzadna karte muzyczna. Karta bedzie podlaczona do sprzetu jak w sygnaturce... Jesli chodzi o przedzial cenowy to jako takiego nie ma... Najfajniej byloby gdyby ktos podal mi pare typow najlepszych w swojej cenie a ja wtedy sie zastanowie ktory wybrac. Pozdraiwam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 moze najpierw napisz jaki masz sprzęt audio... będzie łatwiej coś dobrać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prze Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Witam. Niedawno doszedlem do wniosku ze na mojej zintegrowanej karcie muzycznej sluchanie muzyki to lekka porazka i tu pytane do was drodzy forumowicze... Chcialbym kupic jakas porzadna karte muzyczna. Karta bedzie podlaczona do sprzetu jak w sygnaturce... Jesli chodzi o przedzial cenowy to jako takiego nie ma... Najfajniej byloby gdyby ktos podal mi pare typow najlepszych w swojej cenie a ja wtedy sie zastanowie ktory wybrac. Pozdraiwam. Zależy ile masz pieniędzy i na czym będzie odsłuch. Z tańszych (200-300 zł) masz do wyboru XtremeMusic, Titanium, Gamera, lub Xonara. Założyłem kiedyś taki temat http://forum.purepc.pl/kupic-f59/Karty-Dzw...53#entry3318253 Więcej kart ma stronie pclabu http://pclab.pl/art17707.html Poszukaj na forum - trochę informacji jest lub napisz do forumowicza Art385 (chyba się nie pomyliłem, jeśli tak to przepraszam), bo zawsze ma na ten temat dużo do powiedzenia. Najlepiej jednak poczytaj si zdecyduj czego chcesz tak chociaż w przybliżeniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...