Mateusz K. Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Witam, Czym nalepiej odzyskać dane, a moze tablice partycji (byla tylko jedna) o wielkosci 4GB. Próbowałem easy recovery 5.1 pro, ale odnajduje mi dużo LOSTFILES :( Czy znacie coś lepszego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 poszukaj.... duzo tego juz bylo.... takze na www.cdrinfo.pl znajdziesz na ten temat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doc Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Easy recovery 6.0. Ver 5.1 jest do bani!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Easy recovery pro 5.12 albo get data back for fat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 ja zdecydowanie polecam Get Data Back, moge wysłac komuś wraz z "lekarstwem" :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 JA rozniez polecił bym get data back ! Program naprawdę bardzo dobry! :D Mam dysk ibm'a i odzyskuje dane po kazdej awarii wię chybapowiniście zrozumieć jak dobry jest ten program! ;) Easy recovery według mnie oceniał bym o 1 stopień mniej :? ps. GDB - dane odzyskałem za kazdym razem! Choc były spore kłopoty z odzyskiwaniem filmów ale to jeden czort! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...