Skocz do zawartości
mateo1977

Gwarancja Procesora Intel.

Rekomendowane odpowiedzi

Jako, że procesor się zepsuł podjąłem starania by oddać go na gwarancję? Okazało się jednak, że sklep, w którym został kupiony już nie istnieje. Postanowiłem, więc skontaktować się z firmą Intel w Polsce gdyż procesor e8400 był w wersję BOX.

I tu zaczęły się schody. Numer podany na stronie to numer do Intela zajmującego się na pewno nie pomocą takim zbłądzonym owcom jak ja. Kobieta odpowiadając mi na pytania kierowała się znajomością strony intel.pl z przed dwóch lat. Po trzecim telefonie oznajmiła mi, że na tej stron już dawno nie była i podała mi numer do warszawy. Jak się okazało w warszawie zajmują się reklamą produktu Intel a nie pomocą i ponownie zostałem skierowany na stronę Intel.pl?

Niestety, ale moja znajomość języka angielskiego jest równie wysoka jak świadczona pomoc Intela na terenie polski.

Proszę Was o wskazówki, co mógłbym zrobić by jednak skorzystać z gwarancji Intela. Czy znacie możliwość zareklamowania produktu np. przez jakiegoś dystrybutora w Polsce?

Za jakiekolwiek wskazówki z góry bardzo dziękuje.

Do umieszczenie postu w tym dziale zdecydowałem się ze względu na brak pomysłu gdzie mógł bym to napisać:)

#2 post

No i niestety ale prawie nie mam możliwości. Ale co ciekawe jakimś cudem doszedłem, że kupiłem ten proc od jednego z tutejszych użytkowników :)

TU Poprosiłem tez kilku dystrybutorów Intela o pomoc:) i jak można było się spodziewać wszystkie 4 odpowiedzi były negatywne. Teraz pozostaje mi jedynie dobra chęć Niemca by mi dał dane kontaktowe z dostawcą.

Naucz się edytować

//Orgiusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi