B3T0N Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 no wlasnie - tak zeby mocno nie zabulic od razu przy zakupie komorki na wstepie - chcialbym zeby komora miala zajebiste opcje siakies ;) (nie wiem jeszcze jakie :P ) , zeby tez zajebiscie wygladala - co byscie mi polecili ??? taki porzadny model telefonu , ktory wartoby teraz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Nokia 6310i IMHO najlepszy telefon, ja ma w Plusie i nie narzekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Nokia 6310i IMHO najlepszy telefon, ja ma w Plusie i nie narzekam. qrcze siakas ona takaa........jajowata :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 to zależy, czy chcesz kolorowy ekranik, czy wypasiony telefon, ale ze zwykłym ekranem. Co do konkretnych modeli, to radziłbym przeanalizować oferty operatorów i wybrać telefon przy najbardziej odpowiadającym abonamencie. Z tego co wiem, to najlepszy zasięg ma plus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 to zależy, czy chcesz kolorowy ekranik, czy wypasiony telefon, ale ze zwykłym ekranem. Co do konkretnych modeli, to radziłbym przeanalizować oferty operatorów i wybrać telefon przy najbardziej odpowiadającym abonamencie. Z tego co wiem, to najlepszy zasięg ma plus. raczej spasiony telefon , kolorowce siakos mnie nie kreca - podoba mi sie nokia 7210 aleeeee cena :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Siemensik SL45i naprawde zaczepisty telefonik, scaigasz se z neta mase programikow java i wgrywasz prosto z kompa na 32 mb karte :), dla mnie rewelacja. Do tego Mp3, dyktafon (z tego co pamietam to na czystej karcie mozna cos kolo 8 godzin czy wiecej nagrac) zreszta poczytaj sobie na http://sulej.vip.interia.pl/sl45/ tylko jak kupujesz to sprawdz baterie czy jest 650 mAh i czy ma wersje softu v56 bo wczesniejsze sie czasmi wieszaly (nawet czesto :lol:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 a ja polecam 8910i Bardzo fajny aparacik , jak narazie mi sie nie zepsul :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 a ja polecam 8910i Bardzo fajny aparacik , jak narazie mi sie nie zepsul :] cena ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Nokia i nokia.... :? Ja tam wole motorole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 a ja polecam 8910i Bardzo fajny aparacik , jak narazie mi sie nie zepsul :] cena ... :)CENA :D a co sadzicie o motorolce v70 lub nokii 6610 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 dla mnie istnieje obecnie jedynie Sl45i :mrgreen: szukalem nawet w dosc astronomicznych (pod wzgledem ceny Nokiach) i zadna nie miala tylu przydatnych dla mnie funkcji jak Sl'ka zastanow sie co czesto wykorzystujesz w telefonie ijakie funkcje chcesz miec i dobierz do tego telefon, dla kazdego jego idealny telefon wyglada inaczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Ja tam bym bral Simensa SL 45 :D, MP3 wypas sprawa, zeby jeszcze mial radio to juz wogole cool :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Nokia 9210i :-) w tym to mozna pogrzebac nawet CD Doom chodzi :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 ja tam innego telefonu niż noka bym nie brał mialem juz kilka i zawsze nokia najlepiej sie spisywala z kolorowych to 6100 (nie mialem ale mi sie wizualnie podoba) z niekolorowych to 6310i (za.je.bista) co do motoroli to sa to kozackie telefony ale raczej moim zdaniem nie sa dobre ale w sumie to zalezy do czego bedziesz go uzywal jednym o nie pasuje innym pasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 6310i wypas ale ma jedna wade moze przyjmowac midlety tylko do 30k wiec tam-tam odpada (komunikator ala gg na komorki) mozliwe ze w nowym sofcie juz nie ma tego ograniczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Osobiście niemam komury ale braciak ma SL45I, i naprawde zajebisty telefon.Jak do mnie wpadł to cała noc na necie ściagał jakieś gry, dzwonki i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły.MP3 rox !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 co do motoroli to sa to kozackie telefony ale raczej moim zdaniem nie sa dobre ale w sumie to zalezy do czego bedziesz go uzywal jednym o nie pasuje innym pasuje. ciekawe do czego można jeszcze uzywać telefon?? do robienia kanapek ?? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 1 - 9210i 2 - 6310i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 sonyericsson t68i z aparatem:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Siemens SL45i jest naprawde dobry :) 32 mb karta MMC pozwala na wiele :D Mozna kupic karte 128 mb, ale za okolo 260 zlotych :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Siemens SL45i jest naprawde dobry :) 32 mb karta MMC pozwala na wiele :D Mozna kupic karte 128 mb, ale za okolo 260 zlotych :lol: full res5pect dla tego telefonu :D mam go pół roku, i ani jednej awarii wypasiony fonik no i mp3 i java Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Siemens SL45i jest naprawde dobry :) 32 mb karta MMC pozwala na wiele :D Mozna kupic karte 128 mb, ale za okolo 260 zlotych :lol: full res5pect dla tego telefonu :D mam go pół roku, i ani jednej awarii wypasiony fonik no i mp3 i java Ja mam MT50, tez chwile, i tez nie narzekam. Nie ma mp3 i IrDa, ale jeszcze jakis czas go nie zmienie, bo po prostu mi sie podoba(a zmienie pewnie na S55). Co do JAVY, to naprawde zajebioza sprawa- sciagasz, ladujesz (przez WAP, albo kabel) i robisz co dusza zapragnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 oka stoje juz przed dylematem wyboru motorrolki v70 , nokii 6310i ,siemensa SL45i, lub nokii 6610 o co chodzi z ta java w telefonach - oswieccie mnie bo jestem lama ;) czy ta v70 ma juz aparat w sobie ??? co jest takiego czarujacego w 6310i ze ja tak polecacie ?? slyszalem ze kijowo dluuuuugo w SL45i sie laduje muze do niego (RS232) co on jeszcze ma w sobie tkiego zajbistego ?? co sadzicie o 6610 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 co do motoroli to sa to kozackie telefony ale raczej moim zdaniem nie sa dobre ale w sumie to zalezy do czego bedziesz go uzywal jednym o nie pasuje innym pasuje. ciekawe do czego można jeszcze uzywać telefon?? do robienia kanapek ?? :lol: :lol: :lol: chodzilo mi o zastosowanie czy ale myslalem ze to jest oczywsite ale widze ze dla niektorych nie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Ja mam Motorolke T722i + aparat. Piękne zdjęcia. Polecam. - MMS - EMS - Java - GPRS - SMS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 oka stoje juz przed dylematem wyboru motorrolki v70 , nokii 6310i ,siemensa SL45i, lub nokii 6610 o co chodzi z ta java w telefonach - oswieccie mnie bo jestem lama ;) czy ta v70 ma juz aparat w sobie ??? co jest takiego czarujacego w 6310i ze ja tak polecacie ?? slyszalem ze kijowo dluuuuugo w SL45i sie laduje muze do niego (RS232) co on jeszcze ma w sobie tkiego zajbistego ?? co sadzicie o 6610 ?? aplikacje napisane w JAVA dzialaja (powinny dzialac) niezaleznie od platformy sprzetowej, czyli teoretycznie mozna odpalic JAVA-program na kazdym sprzecie z "wirtualna maszyna JAVA". W komputerach za takie cos odpowiada przegladarka internetowa, ktora instaluje odpowiednie aplikacje tlumaczace JAVE na kod zrozumialy dla procesora. Telefony o ktorych mowimy, maja tez takowe >>translatory<< i mozna uruchamiac na roznych telefonach ten sam program. NP. niedawno sciagnalem sobie gierke "hydro" z mobile.net.pl, a w opisie przeczytalem, ze automatycznie ustawia sobie rozmiar ekranu, kolory(jezeli masz kolorowy wyswietlacz) itp. w zaleznosci od telefonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Ja mam Motorolke T722i + aparat. Piękne zdjęcia. Polecam. - MMS - EMS - Java - GPRS - SMS :) zarzuc jakims zdjeciem z tej motorolki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 6310i - sam mam zamiar sobie tak wziac jak mi sie skonczy umowa (czyli za miesiac) co do 6610, wiec sam musisz poczytac, ja poczytalem pogadalem z kumplem z servisu nokii i sobie ja darowalem, owszem gdyby ktos mi ja dal to bym se wzial, ale zeby za nia placic, to raczej nie (na koniec umowy ewentualnie bede mogl sobie ja wziac za ok 200zl, jednak wole 6310i za 49zl - co do cen nie jestem pewnien ale takie byly ceny w niedawnych promocjach) masz tu recenzje 6610 oprocz tego recenzja 6310 w zasadzie chyba to samo co 6310i osobisice nie podniecaja mnie telefony z kolorowymi wyswietlaczami, im wiecej bajerow tym wzrasta awaryjnosc, biorac pod uwage ze w tym roku mamy "wysyp" telefonow z kolorowym wyswietlaczem, radze sie dobrze zastanowic przed zakupem, wiele z nich ma duza awaryjnosc, ale oczywiscie mozna trafic na lepsza lub gorsza serie ps znajomy z serwisu poleca siemensa s55 (ale ja S i tak nie lubie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 hmm co takiego zaje... jest w sl'ce ?? dla mnie np. to ze wlazisz na jakakolwiek stronke z logami, dzwonkami czy gierkami, zapisujesz sobie ze stronki na dysk np. logo, przesylasz na karte i masz w telefonie :D a nie jakies platne wysylanie ze stronek po wyslaniu sms'a z dzwonkami masz tak samo :) gierek i programow do tego telefonu jest cala masa :) i sa bajecznie proste do wgrania. Wystarczy ze masz neta i robisz wszystko za darmo no fakt mp3 sie troche dlugo wgrywaja no ale pomysl ze na inny telefon oprocz 5510 wogule nie wgrasz takowych (no chyba ze ja jestem troche niedoinformowany) no i jesli chcesz to te 32 mb mozesz w kazdej chwili traktowac jako taka duza dyskietke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 no fakt mp3 sie troche dlugo wgrywaja no ale pomysl ze na inny telefon oprocz 5510 wogule nie wgrasz takowych (no chyba ze ja jestem troche niedoinformowany)no i jesli chcesz to te 32 mb mozesz w kazdej chwili traktowac jako taka duza dyskietke :) Nokia 7650 i 3650 z tym że ten pierwszy to tylko ma mozliwość, jest program ale niestety ma tylko 4mb pamięci no niby mozna się pokusić o zakup czytnika kart z BT(sa takie fajne ciut wieksze od samej karty) ale koszta narazie sa zbyt wysokie natomiast 3650 obsługuje karty MMC więc tu jest już ok noi i ten ekran żaden inny telefon nie ma takiego cacka jak 7650 i 3650 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...