tukamon Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 bylem doslownie pare godzin temu u kumpla (od razu wyjasniam, ze nie napisalem tego tekstu od razu jak wrocilem) i giercowalem sobie z nim "na zmiane co zycie" w gta3 (nie vc :)) kto wiecej policjantow zabije zanim go zczapią :). gramy i gramy, minelo pare kolejek i nagle slychac tylko srednioglosne "bum". koles od razu spanikowal, nie wie co sie dzieje, szybko kompa odlaczyl od gniazdka i sprawdza wszystko, po jakichs 5-6 sekundach doszedl, ze cos jest nie tak z jego ukochanym dvd - tacka wysuwa sie na jakies 3 cm i dalej isc nie chce, a plyte wcielo, po chwili mocowania sie z tacka (w koncu poddala sie :)) wysunelismy ja cala. rezultatem grania w gta 3 z "kopii bezpieczenstwa" rozpizgalo ww plyte, czekam do jutra co powiedza mu w serwisie i zdam relacje. wniosek - nie tylko LG produkuje killery :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 tukamon - co w tym dziwnego ? a uwierzysz mi jak ci napisze ze plextor tez bum robi ? jak jest plyta peknieta/zla to nic nie poradzisz... i n awet najlepszy balancer nic nie zrobi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Tez mam to DVD i je sobie chwale. Jego prędkośc max odczytu CD to 48x, a jak wiadomo 52x jest granicą bezpieczeństwa dla płyt. Płytka była uszkodzona, albo "krzywo" odlana i BUM :!: Siła odśrodkowa, niestety :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 pmp masz racje, tylko troche mnie dziwi jak widze posty na roznych forach, ze lite-on to najlepszy, best we wszystkim i nie ma mocnych wracajac do motywu tego dvd :D - od reki w serwisie dali nowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 miałem kiedyś cd lite-on 20x (trochę temu) czytał co chciał (kilka wybranych płyt) także z rezerwą podchodzę do rewelacji nt. nowych produktów tej firmy... choć cena/gwarancja(2 latka na spawarę kusi ;) ). pozdr. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Baaardzo dobry DVD - wiem bo mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...