Skocz do zawartości
tukamon

dvd lite-on LTD-165H/166S killer

Rekomendowane odpowiedzi

bylem doslownie pare godzin temu u kumpla (od razu wyjasniam, ze nie napisalem tego tekstu od razu jak wrocilem) i giercowalem sobie z nim "na zmiane co zycie" w gta3 (nie vc :)) kto wiecej policjantow zabije zanim go zczapią :). gramy i gramy, minelo pare kolejek i nagle slychac tylko srednioglosne "bum". koles od razu spanikowal, nie wie co sie dzieje, szybko kompa odlaczyl od gniazdka i sprawdza wszystko, po jakichs 5-6 sekundach doszedl, ze cos jest nie tak z jego ukochanym dvd - tacka wysuwa sie na jakies 3 cm i dalej isc nie chce, a plyte wcielo, po chwili mocowania sie z tacka (w koncu poddala sie :)) wysunelismy ja cala.

rezultatem grania w gta 3 z "kopii bezpieczenstwa" rozpizgalo ww plyte, czekam do jutra co powiedza mu w serwisie i zdam relacje.

wniosek - nie tylko LG produkuje killery :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tukamon - co w tym dziwnego ? a uwierzysz mi jak ci napisze ze plextor tez bum robi ? jak jest plyta peknieta/zla to nic nie poradzisz... i n awet najlepszy balancer nic nie zrobi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez mam to DVD i je sobie chwale. Jego prędkośc max odczytu CD to 48x, a jak wiadomo 52x jest granicą bezpieczeństwa dla płyt.

Płytka była uszkodzona, albo "krzywo" odlana i BUM :!: Siła odśrodkowa, niestety :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałem kiedyś cd lite-on 20x (trochę temu) czytał co chciał (kilka wybranych płyt) także z rezerwą podchodzę do rewelacji nt. nowych produktów tej firmy... choć cena/gwarancja(2 latka na spawarę kusi ;) ).

pozdr. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...