kucyk Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 Witam Z racji tego, ze powoli planuje wakacje 2010 mam prosbe do uczestnikow forum. Czy byl ktos z was na Malediwach w tym / zeszlym roku z polskim biurem podrozy? Jesli tak to szukam czegos godnego polecenia, firmy ktora nie zwinie mi sie z rynku na 2 tygodnie przed wylotem. No i ogolnie jak wrazenia? Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 www.logostour.pl www.rainbowtours.pl www.triada.pl Wszędzie dalej latam właściwie tylko z tych trzech biur i jestem bardzo zadowolony. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Nudy nudy nudy nudy nudy nudy, a z tych nudów odkryłem swoje nowe hobby - bieganie do okoła wyspy ; P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Jeżeli nurkowanie w tych pięknych rejonach uważasz za nudy to pomyliłeś kierunki świata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 A może po prostu pojechałem się po nudzić? Nie każdy lubi nurkowanie. Może np. wolałem leżeć całe 8 godzin w wodzie i palcem nie kiwnąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Nie miałem nic złego na myśli. Jasne, że może robić co chcesz ze swoimi pieniędzmi. Mnie się Malediwy marzą ponieważ uwielbiam nurkowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...