wilczek Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 No tak własnie kupilem se dzisiaj bileciki na premiere Matrixa 2 :D Idziecie na ten film do kina ?? bo moim zdaniem jest bez sensu ogladac na konmpie jakiegos rip'a czy czegos jeszcze gorszego (przynajmniej nie za 1 razem) pytam sie czy sa jakies fajne miejsca a kasjerka pokazuje mi tablice gdzie wszedzie sa czerwone a na samym srodku wo super odleglosci od ekranu 2 zielone wolne miejsca :twisted: podobno ktos zadzwonil ze zwalnia miejsca i moga komus innemu sprzedac 8O :D a tak to zostaly tylko dosc blisko ekranu :) wiecie moze czy przed filmem puszcza np. wczesniejsza czesc ?? tak jak na LOTR D.W. ?? bo jesli tak to wroce do domku gdzies o 6 rano a do szkoly mam na 7 wiec chyba nawet nie bede wracal :) Po premierze w tym topicku mozecie tez opisac wrazenia jakie wywarl na was film, coby nie zasmiecac forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Ile dałeś za bilet ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 po 15 zł :D w heliosie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 ja tez ide :) oczywiscie na premiere i w Heliosie :) jutro lykam z qmplami bilety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 to moze sie gdzies snap spotkamy :) ja mam na 8 sali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Ja tez idem na premiere :D. W zasadzie to jadem :). W StarCentury chyba bedzie nie? :D. Ja najpierw obejrze w kinie a potem sciagne z netu (w koncu taki film trzeba miec w domowej kolekcji prawda? :D). Pozdrowka :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Hehe, a u nas w Kinoplexie były po 12 zyli. Elegancko na godzinę 0:05. I to na środku - no ale byliśmy już ponad tydzień temu po te bilety... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Ja czekam ;P Maja w Sznie na dniach otworzyc pierwsze multikino (Helios zreszta) i bede polowac na bilety. Bo jak mam ogladac w starym malym dusznym kinie z pierdzacymi glosnikami niby-surround (Delfin ;P) to wole sobie odpuscic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 to ja tez jutro skocze po bilety moze sie spotkamy :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 U mnie graja juz w ten czwartek, ale niestety nie ide bo kobitka pracuje i dopiero idziemy w sobote, jutro rezerwujemy bileciki :) W kinach puszczaja super zapowiedz, az ciarki na plecach sie robia..... Bedzie niezla jazda! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Ja czekam ;P Maja w Sznie na dniach otworzyc pierwsze multikino (Helios zreszta) i bede polowac na bilety. Bo jak mam ogladac w starym malym dusznym kinie z pierdzacymi glosnikami niby-surround (Delfin ;P) to wole sobie odpuscicej w delfinie nie jest zle... jak dla mnie nie jest to tak mala kiltka jak pionier, glosniczki i fotele nie najgorsze.... ekran perełkowy... da sie znieść. Btw porównaj to z kosmosem lub colloseum :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Ja jade do Olsztyna z laską bo w Giżycku to goofno jest a nie kino .NIewie oze ktos kiedy będzie w Olsztynie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 a sa jeszcze w heliosie we Wrocku na premiere bilety??? PS O ktorej godzinie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 w silverscreenie w wawce jest noc z matrixem - cz1. cz2 i na koniec raport mniejszości. kuszące... aha - 25zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 a ja ide no kinepolis. ale w przyszlym tygodniu. wole sie rozwalic na 4 miejscach a nie siedziec w tloku. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 ej w delfinie nie jest zle... jak dla mnie nie jest to tak mala kiltka jak pionier, glosniczki i fotele nie najgorsze.... ekran perełkowy... da sie znieść. Btw porównaj to z kosmosem lub colloseum :oops:Wiesz Kosmosu i Colloseum nawet nie ma co mieszac do tego. Cudowny dzwiek "Dolby Mono" ;) Nadaja sie do teatrzyku szkolnego i niczego innego. Nie mowiac o tym ze szanowna Konserwator "Zabytkow" stwierdzila ze ta wystawa glazury lazienkowej z lat 60tych w centrum ma stac kolejne kilkadziesiat lat (znaczy sie o Kosmosie mowie ;) A co do Delfina - fakt chwala ze wymienili siedzenia bo poprzednie to byla masakra, ale naglosnienie jest beznadziejne. Niby jest Dolby Digital ale jakos dzwieku jest porazajaco niska. Nigdy nie zrozumiem chyba czemu jak mieszkalem w miescie majacym 80tys mieszkancow (Luksemburg) byly 2 multikina jedno 5 drugie 10 sal wszystkie z DD i certyfikatem THX a w szczecinie zadnej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 ja ide na sete na matrixa do kina ale moze nie na premiere :D oczywiscie zabrzanskie MULTIKINO :D heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Pewnie pojde chociaz troche mi szkoda kasy ! Wole isc na mecz Gornika Zabrze ! Jest 100 % lepiej ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Ja jade do Olsztyna z laską bo w Giżycku to goofno jest a nie kino .NIewie oze ktos kiedy będzie w Olsztynie? :) heh z tego ci widzialem to... looknij tutaj i wszytko jasne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 a sa jeszcze w heliosie we Wrocku na premiere bilety??? PS O ktorej godzinie?? z miejscami to spytaj SNAP'a bo dzisiaj mial isc kupic filmik zaczyna sie o 0:00 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Juz wiem, bo dzwonilem i pytalem, ale na premiere to na bank nie pojde :( Musialbym sie z budy w piatek zerwac. Ide w sobote. Baba z kina powiedziala, ze co godzine graja :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 ja ide z moja panna w piatek o 20.00 :) dzisiaj idziemy po bileciki :D do sopotu do kina polonia bo nigdzie indziej nie ma biletow na premiere :( a koniecznie chce isc na premiere :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 tzn w przyszly piatek ! :P tzn w przyszly piatek ! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 ej w delfinie nie jest zle... jak dla mnie nie jest to tak mala kiltka jak pionier, glosniczki i fotele nie najgorsze.... ekran perełkowy... da sie znieść. Btw porównaj to z kosmosem lub colloseum :oops: Wiesz Kosmosu i Colloseum nawet nie ma co mieszac do tego. Cudowny dzwiek "Dolby Mono" ;) Nadaja sie do teatrzyku szkolnego i niczego innego. Nie mowiac o tym ze szanowna Konserwator "Zabytkow" stwierdzila ze ta wystawa glazury lazienkowej z lat 60tych w centrum ma stac kolejne kilkadziesiat lat (znaczy sie o Kosmosie mowie ;) A co do Delfina - fakt chwala ze wymienili siedzenia bo poprzednie to byla masakra, ale naglosnienie jest beznadziejne. Niby jest Dolby Digital ale jakos dzwieku jest porazajaco niska. Nigdy nie zrozumiem chyba czemu jak mieszkalem w miescie majacym 80tys mieszkancow (Luksemburg) byly 2 multikina jedno 5 drugie 10 sal wszystkie z DD i certyfikatem THX a w szczecinie zadnej Tak dla pocieszenia. W Częstochowie gdzie moi starzy i reszt arodzinki mieszka na 255 tyś. osób nie działa żadne kino :lol: Jedynie co to puszczają filmy w filharmonii. Aź dziwne że żaden multiplex się nie zainteresował (jedn kina na multi przerabiają już od ponad 2 lat :P ). Szkoda że człowiek nie ma kasy by zainwestować ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 KURDE, jak ja Wam zazdroszcze... mieszkam na takim zadupiu ze Matrixa to tutaj zagraja najwczesniej pod koniec wakacji - ja oczywiscie poogladam go wczesniej. Zastanawiam sie tylko jak :/ Najblizej mam do Rzeszowa, jest tam kilka kin w tym jakis Helios z 4 salami... tylko kurde myslalem ze sobie wsiade w autobus i pojade a tu widze ze chyba nie tak latwo... skoro Wy juz bilety kupujecie... no nic - poszukam chetnych na wyjazd kumpli i zadzwonie do heliosa czy na tydzien po premierze beda mieli bilety... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 HAHA ja też jadę na Matrixa w bydgoskim multikinie bilety na 22 maja seans 1min po płnocy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 e multikino sucks od kiedy w poznaniu zbudowali najwieksze kino w polsce "kinepolis" :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Ja tez idem na premiere :D. W zasadzie to jadem :). W StarCentury chyba bedzie nie? :D. Ja najpierw obejrze w kinie a potem sciagne z netu (w koncu taki film trzeba miec w domowej kolekcji prawda? :D). Pozdrowka :twisted: yeah! ja też idę w piątek na premierę :) ale do Ster Century .. tylko nie wiem czy MOkotó czy Bemowo ale chyba wybiorę bemowo bo z kumplami raczej pojde a oni maja blizej :P ... na bank w piątek szturm !! a potem kazez,e-mule albo dc ostatecznie i zassssysam reloaded. yeah! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Mi kolega kupil bilet juz ze 2 tygodnie temu (dalem mu kase) na premiere o 0:00 no i nie moge sie doczekac :twisted: Widzialem juz 2 dlugie trailery i 7 reklamowek telewizyjnych to chyba po tym filmie ludzie z kina beda lazic po miescie jak zombiaki :twisted: . AGHHHHHHHHH!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 A ja ściągnę i obejżę jak całą resztę leżąc sobie w fotelu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...