noose Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 ja juz mam bilety, ale nie na 0:01 bo mnie starzy nie chcieli poscic :( ale ide z moja panna w piatek o 20:30 :D bilety dostalem po 12zl/sztuka :D:D nie moge sie doczekac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 ale to nie to co w kinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 ale to nie to co w kinie:?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 po 15 zł :D w heliosie :)hehe chyba tez pojde.... tylko nie wiem kiedy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...